#Σωκράτης Διούδης

Διούδης: «Με επηρέασε το λάθος με τον Ολυμπιακό»

fosonline.gr
Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και για το λάθος που τον επηρέασε περισσότερο απ’ όλα.
17:46 26/02/2024

Διούδης: Η επιστροφή Εθνική μετά από έναν εξαιρετικό μήνα

sportime.gr
Ο Σωκράτης Διούδης ξεχωρίζει στην Πολωνία και η επιβράβευση για εκείνον ήταν να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
18:46 03/10/2023

Διούδης: «Ελπίζω να επιστρέψω στην Εθνική»

fosonline.gr
Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική.
17:00 22/05/2023

Ποιος το περίμενε αυτό για Διούδη; «Καυτό» ρεπορτάζ!

filathlos.gr
Ποιος το περίμενε αυτό για Διούδη; «Καυτό» ρεπορτάζ! 07/04/2023 Την προσοχή της Ρέιντζερς έχει συγκεντρώσει ο Σωκράτης Διούδης χάρη στις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Footballinsider247». Οι «τζερς» αναζητούν τον διάδοχο του Άλαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς ο Τζον ΜακΛάφλιν, που είναι δεύτερος στην ιεραρχία, δεν έχει πείσει με τις επιδόσεις του. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνει ότι το συμβόλαιό του 30χρονου πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού με την πολωνική ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι έτσι δεν θα χρειαστούν χρήματα για την απόκτησή του από τη Ρέιν
14:06 07/04/2023

Ο Διούδης έπιασε δύο φορές πέναλτι στην ισοπαλία της Ζαγκλέμπιε με τη Γιαγκελόνια

Newsbeast.gr
Μεγάλη συνεισφορά στην ισοπαλία της Ζαγκλέμπιε με τη Γιαγκελόνια είχε ο Σωκράτης Διούδης, με κορυφαία του στιγμή στο ματς να έρχεται στο 54’, όταν κι έπιασε δύο φορές πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι του Ζεσούς Ιμάς, με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη. Ο Διούδης είπε «όχι» και στη δεύτερη εκτέλεση του Ισπανού, όμως ο Μαρκ Γκουάλ κατάφερε να σκοράρει στην επαναφορά. Με αυτό το βαθμό η Ζαγκλέμπιε παρέμεινε στο «+3» από την επικίνδυνη ζώνη.
15:46 19/03/2023

Ο Σωκράτης Διούδης απέκρουσε δύο φορές το ίδιο πέναλτι

Newsit
Η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν κατάφερε να φύγει από την έδρα της Γιαγκελόνια Μπιαλίστοκ με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τον Σωκράτη Διούδη να “λάμπει” και να “βγάζει” δυο φορές το ίδιο πέναλτι. Ο Σωκράτης Διούδης έκανε ό,τι μπορούσε, προκειμένου να μην ηττηθεί η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν στην έδρα της Γιαγκελόνια Μπιαλίστκ. Ο Έλληνας πορτιέρε πρωταγωνίστησε σε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σωκράτης Διούδης απέκρουσε δύο φορές το ίδιο πέναλτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:38 19/03/2023

Διούδης: Ντεμπούτο με πολύ καλή εμφάνιση στην Πολωνία με την Ζαγκλέμπιε (vid)

Gazzetta
Ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις συνδυάζοντάς το και με νίκη.
11:16 20/02/2023

Σωκράτης Διούδης: Η Ζαγκλέμπιε τον παρουσίασε ως Μπάτμαν!

sportime.gr
Ως... σούπερ ήρωας Μπάτμαν παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Διούδης! Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
18:54 27/01/2023

Παναθηναϊκός: Συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον Διούδη

onsports.gr
Ο Σωκράτης Διούδης αποχώρησε μετά από σχεδόν 6 χρόνια από…
18:28 27/01/2023

Διούδης: «Κομμάτι της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός»

fosonline.gr
Ο Σωκράτης Διούδης αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό μέσω των social media.
17:52 27/01/2023

Το συγκινητικό αντίο του Διούδη στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το συγκινητικό αντίο του Διούδη στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ) 27/01/2023 Ο Σωκράτης Διούδης μετά από έξι χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και θέλησε να πει αντίο στο τριφύλλι με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο instagram. Αναλυτικά ο Σωκράτης Διούδης έγραψε: «Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και της καριέρας μου. Σχεδόν 6 χρόνια σε μια ομάδα, είναι μισή ποδοσφαιρική ζωή. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσα να παίξω στη χώρα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Πάντα έχω υψηλούς στόχους, όμως το να καταγράψω τόσες συμμετοχές και να φτάσω στο σημείο να είμαι ένας εκ των
17:46 27/01/2023

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Διούδη στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν

fosonline.gr
Ο Σωκράτης Διούδης όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.
15:28 27/01/2023

Παναθηναϊκός: Και επίσημα τέλος ο Διούδης - Ανακοινώθηκε η παραχώρησή του

onsports.gr
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σωκράτης Διούδης, μετά από…
15:02 27/01/2023

Από τον Παναθηναϊκό στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν ο Σωκράτης Διούδης

Newsit
Κοντά στη μεταγραφή του στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης. Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πολωνικό σύλλογο και τη Δευτέρα (23/1) αναμένεται να ταξιδέψει στην Πολωνία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Διούδη από τον Άρη ... Περισσότερα To άρθρο Από τον Παναθηναϊκό στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν ο Σωκράτης Διούδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:50 22/01/2023

Κάτοικος Πολωνίας ο Διούδης

thessports.gr
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Σωκράτης Διούδης, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που μετά το καλοκαίρι ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε. Ο Διούδης με τα πράσινα συνολικά κατέγραψε 125 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του με τους πράσινους θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι […] The post Κάτοικος Πολωνίας ο Διούδης first appeared on ThesSports.
15:22 22/01/2023

Τίτλοι τέλους για Διούδη στον Παναθηναϊκό - Παλεύει για την κατηγορία η νέα ομάδα του!

filathlos.gr
Τίτλοι τέλους για Διούδη στον Παναθηναϊκό - Παλεύει για την κατηγορία η νέα ομάδα του! 22/01/2023 Μετά από 5,5 χρόνια αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Σωκράτης Διούδης! Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, που μετά το καλοκαίρι ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε, η οποία βρίσκεται στη 15η θέση του πρωταθλήματός της, έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Διούδης με τα πράσινα συνολικά κατέγραψε 125 συμμετοχές και σήκωσε πέρυσι κι ένα Κύπελλο Ελλάδος. Το συμβόλαιό του με τους πράσινους θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και αποτελούσε επιθυμία και των δύο πλευρών να ολοκληρωθεί η συνεργασία και να ακολουθήσο
13:28 22/01/2023

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Διούδης, πάει στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν

Gazzetta
Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα θα ταξιδέψει αύριο εκεί για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.
13:26 22/01/2023

Διούδης: Τον «τελειώνει» ο Παναθηναϊκός – Τότε θα φύγει!

sportime.gr
Ο Σωκράτης Διούδης από βασικός στον Παναθηναϊκό, «τελειώνει» και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
14:36 04/12/2022

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο Σωκράτης Διούδης για να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

sportime.gr
Ο Σωκράτης Διούδης αν θέλει να φύγει με μια καλή προοπτική από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να σκεφτεί διαφορετικά σε κάποιους τομείς. Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
16:04 11/09/2022

Παναθηναϊκός: Δεν φέρεται σωστά στον Διούδη – Δυσκολίες ο Έλληνας γκολκίπερ

sportime.gr
Μοιάζει δύσκολο να φέρει ικανοποιητική πρόταση ο Σωκράτης Διούδης, που είναι εγκλωβισμένος πλέον στον Παναθηναϊκό. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
14:50 20/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load