Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα μου στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες, της βγάζω το καπέλο»
07:48 - 01/11/2019
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. «Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που […]
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα μου στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες, της βγάζω το καπέλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα μου στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες» (βίντεο)
Για τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια».
Διαβάστε το στο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα ήταν βράχος στα δύσκολα»
Με όμορφα, τρυφερά και συγκινητικά λόγια περιέγραψε την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Διαβάστε το στο tanea.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα ήταν βράχος, χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου
Για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του και τη ζωή του με την Ζέτα Μακρυπούλια...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη...»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και κριτής...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα μου στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες, της βγάζω το καπέλο (VIDEO)
Για όλους και για όλα μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
«Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη» σχολίασε, μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων για την τελευταία 10ετία της καριέρας του, τα επιπλέον κιλά που είχε πάρει για σύντομο διάστημα αλλά και την στήριξη που είχε από την σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια στις δύσκολες στιγμές.
«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άν
Διαβάστε το στο thestival.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα μού στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες... » (vid)
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που είπε μεταξύ άλλων: «Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη».
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα μού στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες... » (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: "Η Ζέτα μού στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες"
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση για τη σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια.
Διαβάστε το στο ladylike.grΗ τρυφερή εξομολόγηση του Χατζηγιάννη: «Η Ζέτα ήτανε βράχος στις δύσκολες στιγμές… » (video)
Η τρυφερή εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, για τη σύντροφο του Ζέτα Μακρυπούλια! Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Η τρυφερή εξομολόγηση του Χατζηγιάννη: «Η Ζέτα ήτανε βράχος στις δύσκολες στιγμές… » (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα μου στάθηκε βράχος σε στιγμές δύσκολες, της βγάζω το καπέλο
«Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν»
Διαβάστε το στο news.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Βράχος η Ζέτα στα δύσκολα» (vid)
Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύντροφό του
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Βράχος η Ζέτα στα δύσκολα» (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα ήταν βράχος στην ζωή μου»
Με όμορφα, τρυφερά και συγκινητικά λόγια περιέγραψε την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Διαβάστε το στο to10.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα ήταν βράχος, χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου
Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του και τη ζωή του με την Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου. Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους» είπε. Ο κριτής του «The Final Four» μίλησε για την τελευταία 10ετία της ζωής του, που ήταν δύσκολη. «Ήταν […]
Διαβάστε το στο dete.gr