Οργισμένοι οι γονείς των παιδιών με τον ψευτογιατρό - «Έδινε στο παιδί φάρμακα με ρίγανη»

22:25 - 18/06/2020

Την τιμωρία με την αυστηρότερη ποινή ζητούν οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν από τα χέρια του απατεώνα δήθεν γιατρού. Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού που «έσβησε» λίγους μήνες αφότου επισκέφτηκε τον γιατρό “μαϊμού” μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το πως έπεσε πάνω στον απατεώνα και έχασε το παιδί της. «Οι πληροφορίες μου από τους άλλους γονείς ήταν πως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πιστός. Ότι είναι σε μεγάλο Ελβετικό κέντρο που πηγαίνουν οι VIP. Η φίλη μου, μου είπε ότι βρήκαμε τον σωτήρα μας, έτσι ξεκίνησε και πήγα και εγώ», είπε η μάνα του 11χρονου αγοριού που χάθηκε το 2016 από σοβαρή ασθένεια. Θυσίασε τα πάντα, πήγε στους καλύτερους γιατρούς και έπεσε πά

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις