Συγκλονίζει ο Άκης Δήμας: «Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου»
08:39 - 01/11/2019
Τον ηθοποιό Άκη Δήμα φιλοξένησε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε […]
The post Συγκλονίζει ο Άκης Δήμας: «Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άκης Δήμας: «Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου» (βίντεο)
Ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» εμφανίστηκε στον Αρναούτογλου: «Δεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου, δεν τα κατάφερα...»
Διαβάστε το στο Άκης Δήμας: Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου (VIDEO)
O ηθοποιός Άκης Δήμας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την περιπέτεια που έχει γνωστοποιήσει με την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο του τον πατέρα.
«Στο σχολείο ήμασταν ατημέλητα, βρώμικα και απεριποίητα. Φαινόμασταν παιδιά που έχουν πολλά προβλήματα» ομολόγησε ο Άκης Δήμας.
«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Πολλές φορές ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μας και ελπίζαμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά μάταια» ανέφερε ο Άκης Δήμας, συνεχίζοντας: «Η μαμά μου ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Με τα αδέλφια μου είμαστε πια μια γροθιά»
«Δεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου, προσπάθησα πάρα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα» εξομολογήθη
Διαβάστε το στο thestival.grΣυγκινεί η εξομολόγηση του Άκη Δήμα: «Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου - Πήγαινα στο σχολείο με μελανιές»
O ηθοποιός Άκης Δήμας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και την κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα του.
The post Συγκινεί η εξομολόγηση του Άκη Δήμα: «Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου - Πήγαινα στο σχολείο με μελανιές» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου - Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου στα 14 μου
Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μεταξύ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την περιπέτεια που έχει γνωστοποιήσει με την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο του τον πατέρα.
«Ο πατέρας μου ήταν
Διαβάστε το στο madata.gr