#Γρηγόρης Αρναούτογλου

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Νεκταρία Γιαννουδάκη και τον Χάρη Βεραμόν

zappit.gr
Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η αγαπημένη […] The post The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Νεκταρία Γιαννουδάκη και τον Χάρη Βεραμόν appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα»

zappit.gr
Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το μεγαλύτερο λάθος του - «Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν»

Newsit
«Ο “Όμορφος κόσμος” μου είναι ο κόσμος», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε δηλώσεις που έδωσε για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει. Ο παρουσιαστής επίσης σχολίασε την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει ... Περισσότερα To άρθρο Η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το μεγαλύτερο λάθος του - «Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 23/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χρήστος Άρχος απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Η πάντα λαμπερή Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο αστρολόγος Χρήστος Άρχος είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Απόψε, Τρίτη 23 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τι άλλαξε στη ζωή της από το 2017, που μπήκε στο «Survivor»; Έχει βάλει τελεία στο αθλητικό ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χρήστος Άρχος απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 23/04/2024

Χάρης Βεραμόν και Νεκταρία Γιαννουδάκη οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Newsit
Η αγαπημένη ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη και ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 μιλάει ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Βεραμόν και Νεκταρία Γιαννουδάκη οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 22/04/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Εκείνη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί, δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές»

tlife.gr
Η Ελένη Μενεγάκη είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Εκείνη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί, δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 18/04/2024

Βιβή Αναστασιάδου: «Γι’ αυτό δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα να κάνω τηλεόραση»

zappit.gr
Την Βιβή Αναστασιάδου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης. […] The post Βιβή Αναστασιάδου: «Γι’ αυτό δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα να κάνω τηλεόραση» appeared first on Zappit.
03:00 18/04/2024

Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές

tlife.gr
Τη Νόνη Δούνια υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης 16/4. To άρθρο Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/04/2024

Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές, ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό»

zappit.gr
Τη Νόνη Δούνια υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (16/4) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το γνωστό πρώην μοντέλο και υποψήφια Ευρωβουλευτής μίλησε […] The post Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές, ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό» appeared first on Zappit.
01:00 17/04/2024

The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

zappit.gr
Απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του The 2Night Show τη Νόνη Δούνια. Μια γυναίκα […] The post The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.
19:00 16/04/2024

Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»

tlife.gr
Την Αναστασία υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 15/4. Η To άρθρο Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
03:09 16/04/2024

Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;»

zappit.gr
Την Αναστασία υποδέχθηκε απόψε (15/4) στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει […] The post Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;» appeared first on Zappit.
02:00 16/04/2024

Ηλίας Αλεξίου και Αναστασία απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο chaser Ηλίας Αλεξίου και η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Ηλία Αλεξίου, τον «Αδέκαστο επιθεωρητή» από το «The Chase», που ο δείκτης νοημοσύνης του αγγίζει το 164. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Αλεξίου και Αναστασία απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 15/04/2024

Αντωνία Καούρη: «Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι για την Eurovision, αποσυρθήκαμε την τελευταία στιγμή»

zappit.gr
Την Αντωνία Καούρη φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την υποψηφιότητα […] The post Αντωνία Καούρη: «Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι για την Eurovision, αποσυρθήκαμε την τελευταία στιγμή» appeared first on Zappit.
02:00 10/04/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λένα Παπαδοπούλου: «Θα σου πω την αλήθεια, σε είχα στρυφνή και ότι δεν γουστάρεις που είσαι εδώ»

zappit.gr
Την Λένα Παπαδοπούλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε στο The 2night Show. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λένα Παπαδοπούλου: «Θα σου πω την αλήθεια, σε είχα στρυφνή και ότι δεν γουστάρεις που είσαι εδώ» appeared first on Zappit.
03:00 09/04/2024

Πάνος Δημάκης: Έχω κερδίσει σχεδόν 190.000 ευρώ από τις συμμετοχές μου ως παίκτης σε τηλεπαιχνίδια

thebest.gr
Ο chaser Πάνος Δημάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The2nightshow» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση του με τα τηλεπαιχνίδια.
00:00 03/04/2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος απαντά για το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου, σας κοροϊδεύει"

thetoc.gr
Τη δική του απάντηση σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος
10:09 29/03/2024

Γιάννης Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του

Newsit
«Εγώ τον Γρηγόρη τον έχω δει δυο φορές σε όλη μου τη ζωή», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω τα θέματά μου μαζί του. Δεν θέλω να έρθει καλεσμένος, δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 29/03/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει για τον Γιάννη Πλούταρχο – «Εννοείται ότι έκανε πλάκα, μην ψάχνεστε»

tlife.gr
«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε μια πλάκα που πήγε να κάνει το πρωί της Πέμπτης 28/3 μέσα To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει για τον Γιάννη Πλούταρχο – «Εννοείται ότι έκανε πλάκα, μην ψάχνεστε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 29/03/2024

Μαρίνα Ασλάνογλου, Μενέλαος Γεωργίου, Μαριάνθη Κάσδαγλη απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsit
Τη Μαρίνα Ασλάνογλου, τον Μενέλαο Γεωργίου και την Μαριάνθη Κάσδαγλη υποδέχεται απόψε (27.03.2024, 23:45) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show». Η Μαρίνα Ασλάνογλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της Ευανθίας Νάτση, που την έφερε ξανά στη μυθοπλασία μετά από 14 χρόνια αποχής ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Ασλάνογλου, Μενέλαος Γεωργίου, Μαριάνθη Κάσδαγλη απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 27/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load