#Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μαρίνα Ασλάνογλου, Μενέλαος Γεωργίου, Μαριάνθη Κάσδαγλη απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsit
Τη Μαρίνα Ασλάνογλου, τον Μενέλαο Γεωργίου και την Μαριάνθη Κάσδαγλη υποδέχεται απόψε (27.03.2024, 23:45) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show». Η Μαρίνα Ασλάνογλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της Ευανθίας Νάτση, που την έφερε ξανά στη μυθοπλασία μετά από 14 χρόνια αποχής ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Ασλάνογλου, Μενέλαος Γεωργίου, Μαριάνθη Κάσδαγλη απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 27/03/2024

Μαρία Μάρκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έψαχνα τον μπαμπά μου στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα»

tlife.gr
Την Μαρία Μάρκου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του, The 2night Show» το βράδυ της To άρθρο Μαρία Μάρκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έψαχνα τον μπαμπά μου στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 27/03/2024

The 2Night Show: Καλεσμένοι ο Δημήτρης Μάλλιος και η «Γυναίκα με τα μαύρα»

Newsbeast.gr
Απόψε, Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον επενδυτή του «DRAGONS’ DEN GREECE» Δημήτριο Μάλλιο. O άνθρωπος που κατέκτησε τη Wall Street και που πιστεύει ακράδαντα πως η Ελλάδα είναι η επόμενη Silicon Valley, μιλάει για τη ζωή του στην Αμερική και εξηγεί πώς κατάφερε από DJ να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά στη Wall Street; Τι γνώμη έχει για τα Bitcoin; Γιατί θεωρεί ότι όλα είναι τζόγος; Γιατί αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα με την Αμερικανίδα σύζυγό του; Τέλος, μιλάει για το επιτυχημένο show επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 «DRAGONS’ DEN GREECE» και εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν φιλίε
19:00 26/03/2024

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Καλομοίρα και τον Panos Dent

zappit.gr
Απόψε, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 23:45 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show την Καλομοίρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, […] The post The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Καλομοίρα και τον Panos Dent appeared first on Zappit.
18:00 20/03/2024

Ορεινή Μέλισσα: Τα viral βίντεο, τα χρήματα από τα social media και τα ιδιαίτερα χόμπι

zappit.gr
Τον Χάρη Σταμάτη ή αλλιώς την Ορεινή Μέλισσα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης […] The post Ορεινή Μέλισσα: Τα viral βίντεο, τα χρήματα από τα social media και τα ιδιαίτερα χόμπι appeared first on Zappit.
02:00 20/03/2024

Στέλλα Γεωργιάδου για Γιώργο Λάνθιμο: «Αυτός σκηνοθέτησε το Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαλε το όνομά του»

zappit.gr
Τη Στέλλα Γεωργιάδου υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της […] The post Στέλλα Γεωργιάδου για Γιώργο Λάνθιμο: «Αυτός σκηνοθέτησε το Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαλε το όνομά του» appeared first on Zappit.
02:00 19/03/2024

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»

zappit.gr
Μία… διαφορετική καλεσμένη είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στο The 2Night Show της Καθαράς Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής […] The post Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» appeared first on Zappit.
01:00 19/03/2024

The 2Night Show: Ποιους υποδέχεται απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

zappit.gr
Την Καθαρά Δευτέρα στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τη  Sophia the Robot, στην πρώτη της […] The post The 2Night Show: Ποιους υποδέχεται απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; appeared first on Zappit.
19:00 18/03/2024

Αποκάλυψη Αρναούτογλου για το βάρος του: Είχα αυτοκτονικές τάσεις - Ανεβοκατεβαίνω από τα 140 κιλά στα 150

thetoc.gr
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τα κιλά του - Τι είπε για τις παρενέργειες από χάπια αδυνατίσματος
18:09 14/03/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ανεβοκατεβαίνω από τα 140 στα 150 κιλά, μου λένε “πώς έγινα έτσι σαν ελέφαντας”»

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Καθημερινή» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο βάρος του καθώς και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα «ανεβοκατεβαίνει» από 140 στα 150 κιλά. «Παλιά ήμουν αλλιώς. Είναι μέρες που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με πειράζει το πώς […]
17:00 14/03/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο κινητό»

zappit.gr
Σε μια προσωπική εξομολόγηση, περί απιστίας, προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν συνομιλούσε με την Klavdia στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο κινητό» appeared first on Zappit.
02:00 07/03/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: To τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά – «Αν δεν ακούσεις αυτό που σου έχω θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου»

tlife.gr
Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας μεταξύ άλλων, To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: To τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά – «Αν δεν ακούσεις αυτό που σου έχω θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 05/03/2024

The 2Night Show: Πέντε γυναίκες ηθοποιοί μιλούν απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

neolaia.gr
Απόψε, Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τις «Ψυχοκόρες».
20:46 04/03/2024

«Έσπασε» η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Αγόρασε κοστούμι να ‘ρθει εδώ και το φόρεσε στο τελευταίο ταξίδι»

zappit.gr
Την Γωγώ Γαρυφάλλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε […] The post «Έσπασε» η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Αγόρασε κοστούμι να ‘ρθει εδώ και το φόρεσε στο τελευταίο ταξίδι» appeared first on Zappit.
03:00 29/02/2024

Μαίρη Αργυριάδου: Η άγνωστη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Τον έχω πικράνει και το φέρω βαρέως»

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαίρη Αργυριάδου. Η γνωστή δημοσιογράφος To άρθρο Μαίρη Αργυριάδου: Η άγνωστη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Τον έχω πικράνει και το φέρω βαρέως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 29/02/2024

The 2Night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

zappit.gr
Απόψε, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαίρη Αργυριάδου. Η αγαπημένη […] The post The 2Night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.
20:00 28/02/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι»

tlife.gr
Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για την περίοδο των περιοδικών και τους παπαράτσι To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 28/02/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα, δεν πίστεψε ότι δεν ήξερα πως θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία»

zappit.gr
Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσαν παλιότερα τα περιοδικά σε […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα, δεν πίστεψε ότι δεν ήξερα πως θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» appeared first on Zappit.
01:00 28/02/2024

Επιστρέφει εκπομπή «σταθμός» της ελληνικής τηλεόρασης – Ο τριπλός ρόλος του Αρναούτογλου

aek1924.gr
O τριπλός Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και τα ταξίδια του Άκη Πετρετζίκη με τη σφραγίδα του Alpha. Θέμα ημερών είναι πλέον η τυπική ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως έχει γράψει από τις 17 Νοεμβρίου το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ στο READER θα συνεχιστούν τόσο το «The 2night show» η βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων όσο και […] The post Επιστρέφει εκπομπή «σταθμός» της ελληνικής τηλεόρασης – Ο τριπλός ρόλος του Αρναούτογλου appeared first on AEK1924.gr.
19:37 26/02/2024

Ο Γιλμάζ Χουσμέν και η Εύη Δρούτσα απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsit
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε (26.02.2024, 24:00) στο πλατό του «The 2Night Show» τoν Γιλμάζ Χουσμέν. Ο «Φρίξος» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «H Μάγισσα» εξηγεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι σημαίνει το όνομά του και τι θυμάται από την Ξάνθη, που μεγάλωσε; Γιατί η τηλεόραση είναι σαν «επίδειξη αντανακλαστικών»; Πώς αντιμετωπίζει την «ορνιθοφοβία», που ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιλμάζ Χουσμέν και η Εύη Δρούτσα απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 26/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load