Επίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με τη στάση της 35χρονης – Τι λέει στους δικούς της ανθρώπους
00:23 - 20/06/2020
Έντονα αντέδρασε η Ιωάννα στο άκουσμα της είδησης πως η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει μέρος της ποινής και να καταφέρει να βγει νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε στις 20 Μαΐου την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εργασίας, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με τη στάση της 35χρονης - Τι λέει στους δικούς της ανθρώπους
Διαβάστε το στο Βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννα στη στάση της 35χρονης – «Δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη»
Έντονα αντέδρασε η Ιωάννα στο άκουσμα της είδησης πως η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει μέρος της ποινής και να καταφέρει να βγει νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα.
Διαβάστε το στο tovimaΕπίθεση με βιτριόλι: Υπήρχε και δεύτερος άνδρας στη ζωή της 35χρονης; - Τι "κρύβουν" οι σημειώσεις της
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Οι σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμά της, αμέσως μετά τη σύλληψή της, είναι ακατάληπτες και σε πολλά σημεία δεν βγάζουν νόημα, ωστόσο μπορεί να κρύβουν "μυστικά" που ακόμα δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν φράσεις που παραπέμπουν στο ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερος άνδρας στη ζωή της 35χρονης, εκτός από τον 40χρονο. Η εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA παρουσίασε νέες χειρόγραφες σημειώσεις, κάθε μια από τις οποίες έχει και έναν τίτλο. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της.
«Με αυ
Διαβάστε το στο thestival.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με την 35χρονη που δεν έχει ζητήσει καν συγνώμη
Οργισμένη εμφανίζεται η 34χρονη Ιωάννα με όσα μαθαίνει για τις κινήσεις της 35χρονης Έφης
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΕπίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με τη στάση της 35χρονης - Τι λέει στους δικούς της ανθρώπους
Έντονα αντέδρασε η Ιωάννα στο άκουσμα της είδησης πως η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει μέρος της ποινής και να καταφέρει να βγει νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα.
Διαβάστε το στο real.grΕπίθεση με βιτριόλι:Οργισμένη η 34χρονη Ιωάννα με τη στάση της 35χρονης
Έντονη ήταν η αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, όταν έμαθε πως η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει μέρος της ποινής και να καταφέρει να βγει νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, Η 34χρονη Ιωάννα είπε στους δικούς της ανθρώπους: «Εγώ […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΕπίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα για την 35χρονη - «Ακόμα δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη»
Ξεσπά η 34χρονη Ιωάννα με όσα μαθαίνει για τις κινήσεις της 35χρονης Έφης στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την προφυλάκισή της για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.
Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, μάλιστα, η 34χρονη λέει στους δικούς της ανθρώπους για την Έφη ότι «ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».
Η 35χρονη κρατείται σε θάλαμο - καραντίνα, όπως ορίζουν οι οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας τ
Διαβάστε το στο pronews.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με την 35χρονη - «Δεν έχει ζητήσει ακόμα μια συγγνώμη»
«Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα αυτή ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα» λέει η 34χρονη στους συγγενείς της
Οργισμένη εμφανίζεται η 34χρονη Ιωάννα με όσα μαθαίνει για τις κινήσεις της 35χρονης Έφης στις φυλακές Κορυδαλλού τις οποίες αποκάλυψε το protothema.gr μετά την προφυλάκισή της για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.
Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις...
Διαβάστε το στο entertv.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με την 35χρονη – «Δεν έχει ζητήσει ακόμα μια συγγνώμη»
«Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα αυτή ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα» λέει η 34χρονη στους συγγενείς της. Οργισμένη εμφανίζεται η 34χρονη Ιωάννα με όσα μαθαίνει για τις κινήσεις της 35χρονης Έφης στις φυλακές Κορυδαλλού τις οποίες αποκάλυψε το protothema.gr μετά την προφυλάκισή της για ...
The post Επίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με την 35χρονη – «Δεν έχει ζητήσει ακόμα μια συγγνώμη» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΕπίθεση με βιτριόλι: Πιθανώς και δεύτερος άντρας στη ζωή της 35χρονης - Τι αναφέρει στις σημειώσεις της
Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, ενδεχομένως είχε και δεύτερο άντρα στη ζωή της, πέραν του 40χρονου.Η ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε στη Καλλιθέα, εικάζεται με βάση τις σημειώσεις της πως είχε και δεύτερο άντρα στη ζωή της, εκτιμούν οι αρχές.
Μάλιστα, το τηλεοπτικό κανάλι Mega αποκαλύπτει πως η 35χρονη έγραψε ότι «Δύο ραντεβού με δύο άντρες. Ξαπλωμένη κρεβάτι. Είχαμε δεμένη σχέση αγχωμένη. Θα βρω φως, η στεναχώρια θα φύγει. Με το μυαλό που πηγαίνει στο κακό, κόβω ελπίδες. Πρέπει να προσέχω τις φίλες μου».
Έπειτα, σημειώνει πως «γυρνάει ο πρώην. Με έχει κουράσει όμως. ‘Ερχεται ο (αναφέρει ένα ανδρικό όνομα) ξαφνικά. Είναι εγωιστής όμως. Για
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕπίθεση με βιτριόλι: Έξω φρενών η Ιωάννα με τη στάση της 35χρονης – «Ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη»
Διαβάστε το στο to10.grΕπίθεση με βιτριόλι: Η λευκή μαγεία και η εμμονή της 35χρονης με τον σύντροφό της
Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι. Λευκή μαγεία, «καφετζούδες» και «χαρτούδες» είχε επιστρατεύσει η 35χρονη Έφη, προκειμένου να κρατήσει τον 40χρονο σύντροφό της. Στις νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης που ήρθαν στο «φως», η ίδια φέρεται να έχει καταγράψει όσα της έλεγαν οι «καφετζούδες». «Αν φύγει αυτή η […]
The post Επίθεση με βιτριόλι: Η λευκή μαγεία και η εμμονή της 35χρονης με τον σύντροφό της appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με την 35χρονη - «Δεν έχει ζητήσει ακόμα μια συγγνώμη»
Οργισμένη εμφανίζεται η 34χρονη Ιωάννα με όσα μαθαίνει για τις κινήσεις της 35χρονης Έφης στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την προφυλάκισή της για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου. Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, μάλιστα, η 34χρονη λέει στους δικούς της ανθρώπους για την Έφη ότι «ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη». Η 35χρονη κρατείται […]
Διαβάστε το στο dete.gr