O Γιάννης Μάρκου δεν είναι πια στεναχωρημένος για τον χωρισμό με την Τζούλια Νόβα

11:24 - 20/06/2020

Σε νυχτερινή του έξοδο συνάντησε η κάμερα του «Έλα χαμογέλα» τον Γιάννη Μάρκου. Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα μίλησε […] The post O Γιάννης Μάρκου δεν είναι πια στεναχωρημένος για τον χωρισμό με την Τζούλια Νόβα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μάρκου: Η Τζούλια Νόβα επέλεξε τον χωρισμό μας (VIDEO)

Για το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό τους μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου, ο οποίος παραδέχθηκε πως ήταν επιλογή της παρουσιάστριας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ ήδη φροντίζει να προχωράει στην προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μάρκου σημείωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πως τώρα πια δεν είμαι στεναχωρημένος. Είμαι καλά. Μπορούμε να πούμε πως το ξεπέρασα». «Αλήθεια είναι πως η Τζούλια επέλεξε τον χωρισμό μας, ενώ τώρα επικοινωνούμε ακόμα μέσω μηνυμάτων» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιάννης Μάρκου. «Η ζωή θα δείξει αν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης, δεν το ξέρω». «Μετά από μία σχέση τόσων ετών δεν κάνεις πρόταση

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο