Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε

13:01 - 20/06/2020

«Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επανεκκίνηση των επισκέψεών μου στο εξωτερικό και τη συνάντηση με τον ομόλογό μου Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν (J-Y Le Drian) στο Παρίσι»

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας: Ολοκληρώθηκε μια σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

Διαβάστε το στο

Δένδιας: Ολοκληρώθηκε μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων....

Διαβάστε το στο Zougla

Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται» σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας

Διαβάστε το στο

Δένδιας: Εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται» σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

Διαβάστε το στο tovima

Δένδιας: Ολοκληρώνεται μία εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

Απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που είχαν τα ταξίδια του σε Γαλλία, Ισραήλ κι Αίγυπτο εμφανίστηκε ο Νίκος Δένδιας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ν. Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε

"Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται", σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, επιχειρώντας μια ανασκόπηση της περασμένης ιδιαίτερα πυκνής διπλωματικά εβδομάδας με τον υπουργό να ταξιδεύει σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο. "Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επανεκκίνηση των επισκέψεών μου στο εξωτερικό και τη συνάντηση με τον ομόλογό μου Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν (J-Y Le Drian) στο Παρίσι", σημειώνει ο κ. Δένδιας και προσθέτει: "Με τον Γάλλο ομόλογό μου συμμετείχαμε από κοινού στο ΣΕΥ της ΕΕ, στο οποίο συζητήθηκε και το θέμα των τουρκικών προκλήσεων". "Εξαιρετικής σημασίας ήταν και το ταξίδ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, επιχειρώντας μια ανασκόπηση της περασμένης ιδιαίτερα πυκνής διπλωματικά εβδομάδας με τον υπουργό να ταξιδεύει σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο. «Η εβδομάδα ξεκίνησε... The post Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ν. Δένδιας: Ολοκληρώθηκε μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, επιχειρώντας μια ανασκόπηση της περασμένης ιδιαίτερα πυκνής διπλωματικά εβδομάδας με τον υπουργό να ταξιδεύει σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για τα εθνικά μας συμφέροντα

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ν. Δένδιας: Μια σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, επιχειρώντας μια ανασκόπηση της περασμένης ιδιαίτερα πυκνής διπλωματικά εβδομάδας με τον υπουργό να ταξιδεύει σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο. «Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επανεκκίνηση των επισκέψεών […] The post Ν. Δένδιας: Μια σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε appeared first on Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

Ο υπουργός Εξωτερικών συνόψισε τα αποτελέσματα των επισκέψεών του στη Γαλλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο The post Δένδιας: Εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε Σαβ, 20/06/2020 - 15:01

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ν. Δένδιας: «Ολοκληρώνεται μια σημαντική εβδομάδα για την διπλωματία και την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων»

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μέσα από ανάρτηση του στο Twitter κάνει ανασκόπηση της εβδομάδας, η οποία εμπεριείχε ταξίδια σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο.  «Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει χαρακτηριστικά.  «Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επανεκκίνηση των επισκέψεών μου στο εξωτερικό και τη συνάντηση με τον ομόλογό μου Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν (J-Y Le Drian) στο Παρίσι», σημειώνει ο κ. Δένδιας και προσθέτει: «Με τον Γάλλο ομόλογό μου συμμετείχαμε από κοινού στο ΣΕΥ της ΕΕ, στο οποίο συζητήθηκε και το θέμα των τουρκικών προκλήσεων». «Εξαιρετικής σημασίας ήταν και το ταξίδι στο Ισραήλ, κατά το οποίο

Διαβάστε το στο pronews.gr

«Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επανεκκίνηση των επισκέψεών μου στο εξωτερικό και τη συνάντηση με τον ομόλογό μου Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν στο Παρίσι»

Διαβάστε το στο news.gr

Δένδιας: Μια σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, επιχειρώντας μια ανασκόπηση της περασμένης ιδιαίτερα πυκνής διπλωματικά εβδομάδας με τον υπουργό να ταξιδεύει σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο twitter, επιχειρώντας μια ανασκόπηση της περασμένης ιδιαίτερα πυκνής διπλωματικά εβδομάδας με τον υπουργό να ταξιδεύει σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο. «Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επανεκκίνηση των επισκέψεών μου στο εξωτερικό και τη συνάντηση […] The post Δένδιας: Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία ολοκληρώθηκε appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νίκος Δένδιας: "Εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία"

Η ανάρτηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία και για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων ολοκληρώνεται», σημειώνει ο υπουργός... The post Δένδιας: Εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για την ελληνική διπλωματία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026