Γνωστή τραγουδίστρια βίωσε τρομακτική εμπειρία με εμμονικό θαυμαστή

18:42 - 20/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, η Αποστολία Ζώη μίλησε για το τρομακτικό περιστατικό με τον επίμονο θαυμαστή της, ο οποίος έφτασε στο σημείο να την περιμένει έξω από το σπίτι.   "Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει κάποιες φορές να με δει και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Τρομακτικό, μένω και μόνη μου και καταλαβαίνεις. Μία που τον είδα, είχα τελειώσει από το θέατρο στην περσινή καλοκαιρινή περιοδεία, μία που εξαφανίστηκα!", δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.   Ενώ συμπλήρωσε: "Έφυγα και ευτυχώς είχα μαζί τα κλειδιά από το σπίτι της αδελφής μου, πήρα το δρόμο για το σπίτι της που είναι στην άλλη άκρη της πόλης, έμεινα δυο ώρες στο σπίτι που έλειπε η αδερφή μου και ήθελα να κοιμηθώ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γνωστή τραγουδίστρια βίωσε τρομακτική εμπειρία με εμμονικό θαυμαστή

Καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, η Αποστολία Ζώη μίλησε για το τρομακτικό περιστατικό με τον επίμονο θαυμαστή της, ο οποίος έφτασε στο σημείο να την περιμένει έξω από το σπίτι. “Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει κάποιες φορές να με δει και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Τρομακτικό, μένω και μόνη μου και […] The post Γνωστή τραγουδίστρια βίωσε τρομακτική εμπειρία με εμμονικό θαυμαστή appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)