#Αποστολία Ζώη

Εντυπωσιάζει στο J2US η Αποστολία Ζώη

koolnews.gr
Η Αποστολία Ζώη, η εκρηκτική ερμηνεύτρια που έχει αφήσει το στίγμα της στη δισκογραφία, έχοντες στο μουσικό παλμαρέ της δεκάδες επιτυχίες, αυτό το διάστημα διανύει μια από τις δημιουργικότερες φάσεις της καριέρας της. Την καταξιωμένη ερμηνεύτρια το κοινό την απολαμβάνει κάθε Σάββατο στο Just the Two of Us. Στο  J2US πήρε πρόσφατα τη θέση της […] The post Εντυπωσιάζει στο J2US η Αποστολία Ζώη appeared first on Koolnews.gr.
13:58 15/04/2024

J2US: Ο Στέλιος Δρουμαλιάς επανήλθε με την εκρηκτική Αποστολία Ζώη, στη θέση της Άντζελας Δημητρίου

Newsbeast.gr
Έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας, ο Στέλιος Δρουμαλιάς επέστρεψε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου. Ο νεαρός δημοσιογράφος βρέθηκε δε να διαγωνίζεται με νέα πλέον παρτενέρ μιας και η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε η ίδια σε προηγούμενο live, αποτελεί παρελθόν για το σόου. Έτσι, τη νέα του δασκάλα ο Στέλιος Δρουμαλιάς βρήκε στο πρόσωπο της… Αποστολίας Ζώη η οποία και ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του J2US. Το νέο αυτό ζευγάρι έκανε πρεμιέρα με το κομμάτι «Όλα καλά» που ερμήνευσε πολλά χρόνια νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς. Αμέσως μετά την σκηνική τους προσπάθεια, λοιπόν, ο δημοσιογράφος και η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκαν απέναντι από την κριτική επιτροπή π
01:00 07/04/2024

Αποστολία Ζώη για τους γονείς της: “Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ”

instyle.gr
Η Αποστολία Ζώη μίλησε με τρυφερά λόγια για την απώλεια των γονιών της, στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει μία επαγγελματική παύση, πριν λίγα χρόνια. «Το “Δεν είσαι εδώ” – είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού – θα το πω πρώτα απ’ όλα στους γονείς μου. […] The post Αποστολία Ζώη για τους γονείς της: “Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ” appeared first on InStyle.
22:46 24/03/2024

Αποστολία Ζώη: «Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά»

tlife.gr
Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στην Ελένη Μουστάκη για την To άρθρο Αποστολία Ζώη: «Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 24/03/2024

Αποστολία Ζώη: Το γεμάτο συναισθήματα music video για το νέο της single «Δεν είσαι εδώ»

govastileto.gr
Η Αποστολία Ζώη παρουσιάζει το νέο της single «Δεν Είσαι Εδώ» μέσα από ένα music video γεμάτο συναισθήματα. Το video του «Δεν Είσαι Εδώ», περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την απουσία, τη νοσταλγία και τη λαχτάρα, συναισθήματα που όλοι έχουμε βιώσει και βιώνουμε κατά καιρούς. Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis. Το «Δεν […]
00:00 06/03/2024

Αποστολία Ζώη – «Δεν είσαι εδώ»: Δείτε backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip

govastileto.gr
Η Αποστολία Ζώη επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip από την Panik Platinum και για άλλη μια φορά αναμένεται να κάνει τη διαφορά. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μέσα από το νέο της τραγούδι «Δεν είσαι εδώ» κάνει τη δική της μουσική πρόταση, καθώς είναι ένας φρέσκος ήχος με ethnic στοιχεία που συνδυάζονται μοναδικά με την acoustic reggaeton […]
03:00 18/02/2024

Αποστολία Ζώη: Backstage φωτό από το νέο της video clip «Δεν είσαι εδώ»

gossip-tv.gr
Η Αποστολία Ζώη επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip από την Panik Platinum και για άλλη μια φορά αναμένεται να κάνει τη διαφορά.Περισσότερα...
00:37 17/02/2024

Αποστολία Ζώη: «Νοίκιασα ένα σπίτι στο Πήλιο και έπαιζα όλη την ημέρα παιχνίδια»

sinidisi.gr
«Ξεκίνησα το τραγούδι για βιοποριστικούς λόγους, δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου», είπε η Αποστολία Ζώη. Συνέντευξη στην «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αποστολία Ζώη: «Νοίκιασα ένα σπίτι στο Πήλιο και έπαιζα όλη την ημέρα παιχνίδια»
00:09 03/02/2024

Αποστολία Ζώη: Η αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες – «Δεν είχα να φάω»

tlife.gr
Για τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά αλλά και την περίοδο που To άρθρο Αποστολία Ζώη: Η αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες – «Δεν είχα να φάω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/02/2024

Σοκάρει η Αποστολία Ζώη με την εξομολόγηση της: «Μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα μου»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Αποστολία Ζώη, την Πέμπτη, μιλώντας στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, […] The post Σοκάρει η Αποστολία Ζώη με την εξομολόγηση της: «Μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα μου» appeared first on Zappit.
21:00 25/01/2024

Αποστολία Ζώη: «Μου είχαν καταστρέψει την ψυχούλα» – Η εξομολόγηση για το bullying και τις δύσκολες στιγμές

tlife.gr
Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» σε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης To άρθρο Αποστολία Ζώη: «Μου είχαν καταστρέψει την ψυχούλα» – Η εξομολόγηση για το bullying και τις δύσκολες στιγμές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 25/01/2024

Αποστολία Ζώη: «’Φυτοζωούσα’ για 6 χρόνια όταν έχασα τους γονείς μου»

in.gr
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της, όταν έχασε τους γονείς της.
12:00 20/12/2023

Γιώργος Λιβάνης και Αναστάσιος Ράμμος live στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε τι έγινε στα χριστουγεννιάτικα Street Parties by ΣΚΡΑΤΣ από τον 104,6 My Radio

filathlos.gr
Γιώργος Λιβάνης και Αναστάσιος Ράμμος live στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε τι έγινε στα χριστουγεννιάτικα Street Parties by ΣΚΡΑΤΣ από τον 104,6 My Radio 06/12/2023 Το ΣΚΡΑΤΣ και ο 104,6 My Radio έφεραν νωρίτερα τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας, με δύο street parties, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, στο Θησείο και την Ερμού.  Με δυο δυνατές συναυλίες από τους Γιώργο Λιβάνη, Αναστάσιο Ράμμο, Μορφούλα Ιακωβίδου και Δημήτρη Θεοδοσιάδη, shows με ζογκλέρ και ένα photo-booth για εορταστικές φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ και ο My Radio έβαλαν τον κόσμο σε άκρως εορταστική διάθεση. Οικ
13:46 06/12/2023

Αποστολία Ζώη: Με πλήγωσε που σταμάτησα τον αθλητισμό αλλά αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα

Newsbeast.gr
Στο πλατό του «I Love Σου Κου» βρέθηκε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για την καριέρα της, καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τους γονείς της. Αρχικά η Αποστολία Ζώη είπε στην Μπέττυ Μαγγίρα πως «δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες». Όπως εξήγησε, «με πλήγωσε που σταμάτησα, αλλά αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα». «Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δεν μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δεν σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλη
03:00 03/12/2023

Αποστολία Ζώη: «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο, ήμουν μουδιασμένη»

tlife.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» βρέθηκε καλεσμένη η Αποστολία Ζώη το Σάββατο 2/12. Η τραγουδίστρια To άρθρο Αποστολία Ζώη: «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο, ήμουν μουδιασμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 02/12/2023

Αποστολία Ζώη: «Στο μνημόσυνο της μαμάς μου μάθαμε ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο»

okmag.gr
Η Αποστολία Ζώη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και σε αυτή μίλησε για την απουσία των γονιών της, τη στιγμή που χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά και το πόσο κοντά έφτασε στον γάμο. Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς της ενώ έκανε και μια σοκαριστική αποκάλυψη. «Έκανα ψυχοθεραπεία όταν έχασα και […] The post Αποστολία Ζώη: «Στο μνημόσυνο της μαμάς μου μάθαμε ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο» appeared first on OK! Magazine.
11:58 19/10/2023

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Αποστολία Ζώη στην Πάτρα!

happytv.gr
Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην Πάτρα η Αποστολία Ζώη, η οποία δείχνει φουλ ανανεωμένη. Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι, άρχισαν εμφανίσεις σε έναν νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, διακοσμημένο στα αθηναϊκά δεδομένα. Ο λόγος για το «Area Music Hall», στο οποίο η Αποστολία Ζώη κέρδισε το κοινό με το… καλημέρα, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Αποστολία Ζώη στην Πάτρα!
18:37 12/10/2023

Αποστολία Ζώη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο»

govastileto.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Νότη Σφακιανάκη στο παρελθόν, αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το YFSF, στο οποίο έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο παρελθόν. «Κάτι άκουσα ότι τον ψάχνουν. Το έκανε πάντα βέβαια αυτό ο Νότης, […]
20:00 29/06/2023

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ»

zappit.gr
Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Αντώνη Λαγουδάκη μίλησε η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή την επανακυκλοφορία […] The post Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ» appeared first on Zappit.
13:44 18/05/2023

Αγγελική Ηλιάδη: «Μου λέει: είσαι η Αποστολία Ζώη;»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Αγγελική Ηλιάδη. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιώργος Γιαννούλιας, […] The post Αγγελική Ηλιάδη: «Μου λέει: είσαι η Αποστολία Ζώη;» appeared first on Zappit.
10:34 22/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load