Ελένη Τσολάκη: Η πρώτης της αντίδραση μετά την ματαίωση του "Αγρότης μόνος ψάχνει" (VIDEO)

11:54 - 01/11/2019

Η επιστροφή του «Αγρότης μόνος ψάχνει» τελικά δεν θα γίνει και η Ελένη Τσολάκη, η οποία θα ήταν η παρουσιάστρια, έδωσε την απάντησή της, στην «Φωλιά των ΚουΚου».  «Αλλαγή σχεδίων. Δεν έχω να σου πω πολλά πράγματα γιατί κι εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Απλά ο «Αγρότης» ξέρω ότι φέτος δεν θα γίνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου», ανέφερε η παρουσιάστρια.  «Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε. Στεναχωρήθηκα που ναυάγησε! Ξέρω ότι οι άνθρωποι του καναλιού γνωρίζουν καλύτερα».  

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για το «πάγωμα» του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Το «Big Brother» μπήκε στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ και ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» μπήκε στο…

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Τσολάκη: Απαντά για πρώτη φορά για το «κόψιμο» του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Την είδηση πως δεν θα δούμε στον αέρα του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον αυτή τη σεζόν, το «Αγρότης μόνος ψάχνει» επιβεβαίωσε η […] The post Ελένη Τσολάκη: Απαντά για πρώτη φορά για το «κόψιμο» του «Αγρότης μόνος ψάχνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για το «πάγωμα» του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» παγώνει προς το παρόν. Το ριάλιτι το οποίο επρόκειτο να παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, δεν θα βγει στον «αέρα» αυτή τη σεζόν και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια του στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου». «Αλλαγή σχεδίων»

Διαβάστε το στο madata.gr

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Τσολάκη μετά την ματαίωση του "Αγρότης μόνος ψάχνει": Στεναχωρήθηκα...

Χθες έγινε γνωστό ότι το ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» που  βλέπαμε στο ΣΚΑΪ ματαιώθηκε. ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Ελένη Τσολάκη και είχε  την πρώτη  της αντίδραση της Ελένης Τσολάκη, αλλά και τις πρώτες τις δηλώσεις. "Αλλαγή σχεδίων, δεν έχω να σου πω πολλά πράγματα γιατί κι εγώ ακόμα δεν ξέρω πολλά πράγματα… τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι από ‘δω και πέρα, απλά ξέρω ότι φέτος ο Αγρότης δε θα γίνει… Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε το πρόγραμμα… Στεναχωρήθηκα αλλά δεν ξέρω τον λόγο", τόνισε χαρακτηριστικά η όμορφη...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο