#Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη – «Μας ζητούσαν τη σακούλα! Το διανοείστε;»

thecaller.gr
Τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».Τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ εξέφρασε την άποψή της για τη δυναμική που έχει η συνάδελφό της στις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών, οι οποίες επιλέγουν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στην εκπομπή της. «Από την […]
14:00 19/04/2024

Ελένη Τσολάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη θεωρώ έφυγε κάπως καλά από αυτό το μαγαζί»

tlife.gr
Την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή To άρθρο Ελένη Τσολάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη θεωρώ έφυγε κάπως καλά από αυτό το μαγαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 18/04/2024

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”»

tlife.gr
Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελένη Τσολάκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο To άρθρο Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 12/04/2024

Από την αρχή οι διαπραγματεύσεις του OPEN με Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη

zappit.gr
Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο πρόσωπα με ζωντανές εκπομπές στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN για τα οποία υπάρχουν […] The post Από την αρχή οι διαπραγματεύσεις του OPEN με Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη appeared first on Zappit.
10:00 11/04/2024

Ελένη Τσολάκη: «Λύγισε» τον αέρα με τα λόγια της μητέρας της

zappit.gr
Ευχές για τα γενέθλιά της δέχθηκε το πρωινό της Τετάρτης (10/4) η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής της. Η […] The post Ελένη Τσολάκη: «Λύγισε» τον αέρα με τα λόγια της μητέρας της appeared first on Zappit.
11:00 10/04/2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άφησε άφωνη την Ελένη Τσολάκη με την αποκάλυψη για τον «γάμο» της

tlife.gr
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Σού» όπου αποκάλυψε τις ευχάριστες εξελίξεις  για την To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άφησε άφωνη την Ελένη Τσολάκη με την αποκάλυψη για τον «γάμο» της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 09/04/2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί - Δείτε το βίντεο

ProtoThema.gr
Το μοντέλο αιφνιδίασε την Ελένη Τσολάκη που το έμαθε στον «αέρα»
12:00 09/04/2024

Ελένη Τσολάκη σε Νάσο Παπαργυρόπουλο: «Η συνεργασία μας τότε δεν έγινε, μπορεί όμως να τα πούμε στην Ευρωβουλή»

zappit.gr
Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο υποδέχθηκε το πρωινό της Παρασκευής (5/4) στην εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ συνομίλησε […] The post Ελένη Τσολάκη σε Νάσο Παπαργυρόπουλο: «Η συνεργασία μας τότε δεν έγινε, μπορεί όμως να τα πούμε στην Ευρωβουλή» appeared first on Zappit.
12:00 05/04/2024

Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου: “Δεν είναι μάνα αυτή η γυναίκα, κορόιδευε όλον τον κόσμο για 2 χρόνια”

thecaller.gr
Εξερράγη η Ελένη Τσολάκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή της για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. «Είναι τρομερό να σκεφτείς ότι αυτό το κορίτσι, ένα υγιέστατο παιδάκι, που δεν χρωστούσε τίποτα σε κανένα, που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών και δεν είχε προλάβει […]
01:00 30/03/2024

Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου»

tlife.gr
Η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου» τη χθεσινή συνέντευξη To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 22/03/2024

Ελένη Τσολάκη: Το συμβόλαιο με το OPEN και η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «πεζοδρόμιο»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Γιώργο Γιαννουλια έκανε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Το συμβόλαιο με το OPEN και η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «πεζοδρόμιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 22/03/2024

Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης»

zappit.gr
Θέμα στο Πρωινό Σου Σου έγινε η συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής για την πρώην σύντροφο του, Άννα Μαρία […] The post Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης» appeared first on Zappit.
13:00 13/03/2024

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για τον γάμο της, την καθημερινή εκπομπή και την επικαιρότητα

koolnews.gr
Η Ελένη Τσολάκη, σε μια συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού, μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα για διάφορα θέματα, όπως: Ο γάμος της με τον Παύλο Πετρουλάκη Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είχε χαρεί πάρα πολύ την ημέρα του γάμου της και χόρευε όλη την ώρα, δεν αγχώθηκε για την προετοιμασία και έκανε μόνο κάποιες χαλαρές […] The post Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για τον γάμο της, την καθημερινή εκπομπή και την επικαιρότητα appeared first on Koolnews.gr.
10:58 04/03/2024

Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν»

tlife.gr
Τις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά σχολίασε η  To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 26/02/2024

Δημήτρης Μακαλιάς: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη

tlife.gr
Με αφορμή την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εφημερίδα To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 23/02/2024

Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι»

tlife.gr
Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο My Radio απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τα σχόλια To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 21/02/2024

Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής Di Beauty

happytv.gr
Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής “Di Beauty” που εμπιστεύονται αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! Στα κέντρα “Di Beauty” πετύχαμε αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz μεταξύ άλλων την Ελένη Τσολάκη, τη Μαρία Κορινθίου, τον Λάκη Γαβαλά, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.α., οι οποίοι τα εμπιστεύονται και τα επισκέπτονται συχνά για το beauty routine […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής Di Beauty
12:37 15/02/2024

Άνοδος στα γυναικεία κοινά για την Ελένη Τσολάκη

ProtoThema.gr
Άνοδο στα γυναικεία κοινά καταγράφει η εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο Open. Ειδικότερα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου σημείωσε μέσο όρο 9,4% στις γυναίκες 15-44 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 18,9%
12:00 03/02/2024

Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: «Ο πατέρας της έφυγε πολύ ξαφνικά στον ύπνο του»

patrasevents.gr
Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς την Δευτέρα 29/1 έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια. Η Ελένη Τσολάκη αφού πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην παρουσιάστρια και στην οικογένειά της στον αέρα της εκπομπής της, «Πρωινό ΣουΣού» λέγοντας: «Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίν...
23:53 29/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load