Καταπέλτης ο Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ποια είναι η χειρότερη συνεργασία που έχει κάνει

Τι είπε ο δημοσιογράφος για την Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε το στο

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: «Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση»

«Μετά από κουβέντα που κάναμε με την Ελένη Μενεγάκη, ήταν κοινή μας απόφαση να φύγω».

Διαβάστε το στο

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Ελένη Τσολάκη ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στην τηλεόραση»

Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Διαβάστε το στο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Τσολάκη: «Η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση»

Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter κλήθηκε να απαντήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει με τη σύζυγό του, Νάταλι Κακκαβά και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη χατζίδου, το καλοκαίρι, ενώ δε διστάζει να αναφερθεί στην κόντρα που είχε με την Ελένη Τσολάκη, με την οποία όπως τονίζει είχε τη χειρότερη συνεργασίαστα 28 χρόνια της πορείας του. «Θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή στο Open10:00 – 13:00 με την Νάταλι, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Μια φορά με την Ελένη Μενεγάκη, σε ένα εορταστικό επεισόδιο, μου σκίστηκε το παντελόνι και βγήκαν όλα έξω. Δεν θα κάνω άλλο παιδί,

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ποια είναι η χειρότερη συνεργασία του;

Αυτή είναι η χειρότερη συνεργασία του Γρηγόρη Γκουντάρα...

Διαβάστε το στο vita.gr

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου» (video)

O Δημοσιογράφος αλλά και επιχειρηματίας, Γρηγόρης Γκουντάρας, καλέστηκε να απαντήσει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Φωτεινή Πετρογιάννη, σε ερωτήσεις των followers του Instagram και του Twitter. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Νάταλι Κακκαβά και μαζί έχουν ένα ζαχαροπλαστείο, αποκάλυψε το νέο τους τηλεοπτικό ξεκίνημα, το καλοκαίρι, στο κανάλι Open. […] The post Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: "Ήταν η χειρότερη συνεργασία στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση"

Τι είπε ο δημοσιογράφος για την Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει