«Σπάει» τη σιωπή του ο Τσαλίκης: Γι΄αυτό αποχώρησε η Αντζελα Δημητρίου από το σχήμα (Video)

12:33 - 01/11/2019

ΕΛΛAΔΑ  Για την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, αποκαλύπτοντας ότι όλα έγιναν για τη θέση του ονόματος στη μαρκίζα. «Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνο μου μια μέρα και μου είπαν πως αποχώρησε η Άντζελα. Λέω γιατί; Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Και λέω γιατί θίχτηκε; Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να θεωρεί ο κόσμος πως τσακωνόμαστε για μια αφίσα. 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος αποχωρεί από σχήμα που είμαι. Δεν έχω πρόβλημα εγώ. Είπα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκαρδίστηκε ο Τσαλίκης με την ατάκα του Μουτσινά για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπη «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα ο Γιώργος Τσαλίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου The post Ξεκαρδίστηκε ο Τσαλίκης με την ατάκα του Μουτσινά για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)