«Σπάει» τη σιωπή του ο Τσαλίκης: Γι΄αυτό αποχώρησε η Αντζελα Δημητρίου από το σχήμα (Video)
12:33 - 01/11/2019
ΕΛΛAΔΑ
Για την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, αποκαλύπτοντας ότι όλα έγιναν για τη θέση του ονόματος στη μαρκίζα.
«Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνο μου μια μέρα και μου είπαν πως αποχώρησε η Άντζελα. Λέω γιατί; Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Και λέω γιατί θίχτηκε;
Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να θεωρεί ο κόσμος πως τσακωνόμαστε για μια αφίσα. 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος αποχωρεί από σχήμα που είμαι. Δεν έχω πρόβλημα εγώ. Είπα
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεκαρδίστηκε ο Τσαλίκης με την ατάκα του Μουτσινά για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπη «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα ο Γιώργος Τσαλίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου
The post Ξεκαρδίστηκε ο Τσαλίκης με την ατάκα του Μουτσινά για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr