#Άντζελα Δημητρίου

J2US: Η Άντζελα Δημητρίου έφυγε, αυτοί έρχονται στη θέση της!

sportime.gr
Αυτούς επιστρατεύει το J2US μετά το τέλος της Άντζελας Δημητρίου Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
21:46 25/03/2024

Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: “Το λέω γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε για τη μητέρα της”

thecaller.gr
Η αποχώρηση της Άντελας Δημητρίου από το J2US ήταν ένα από τα βασικά θέματα των εκπομπών την Κυριακή. Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ένιωσε πως υπήρχε κάποιος άλλος λόγος πίσω από την ξαφνική της αποχώρηση, που ίσως να έχει να κάνει με την παραγωγή του σόου. «Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη […]
19:00 17/03/2024

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν γινόταν, έπρεπε να σταματήσω»

zappit.gr
Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις μετά την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US, αναφέροντας για άλλη μία φορά τον λόγο […] The post Άντζελα Δημητρίου: «Δεν γινόταν, έπρεπε να σταματήσω» appeared first on Zappit.
15:00 17/03/2024

Άντζελα Δημητρίου: Η αποχώρηση – «βόμβα» από το J2US και οι πρώτες δηλώσεις της

irafina.gr
Η αποχώρηση – βόμβα της Άντζελας Δημητρίου από το J2US άφησε τους πάντες άφωνους. Κατά τη διάρκεια του live η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά. Αμέσως μετά την εμφάνισή τους, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και την βαθμολογία, η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το μουσικό σόου, […]
14:46 17/03/2024

Άντζελα Δημητρίου: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το J2US – «Το τίμημα πληρώνεται»

tlife.gr
Τους πάντες αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου  το βράδυ του Σαββάτου 17/3 στο J2US όταν ανακοίνωσε ότι To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το J2US – «Το τίμημα πληρώνεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 17/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US: «Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο»

zappit.gr
Αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου με την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US: «Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο» appeared first on Zappit.
11:00 17/03/2024

Λύγισε η Άντζελα στο J2us: Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στην μητέρα μου

olympia.gr
Για τελευταία φορά ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου στην σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου. Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το μουσικό σόου μετά την εμφάνιση με τον παρτενέρ της, Στέλιου Δρουμαλιά. Λίγο προτού αποχωρήσει το ζευγάρι από την σκηνή μετά και την κρίση της επιτροπής, η Άντζελα Δημητρίου πήρε τον λόγο από τον Νίκο […] Λύγισε η Άντζελα στο J2us: Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στην μητέρα μου - olympia
09:28 17/03/2024

J2US: Αναπάντεχη εξέλιξη - Αποχώρησε ξαφνικά η Άντζελα Δημητρίου

Παραπολιτικά
Η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της από το J2US
00:00 17/03/2024

J2US: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε οικειοθελώς – «Πρέπει να φύγω, έχω κάποιο θέμα σοβαρό»

tlife.gr
Την αναπάντεχη αποχώρησή της ανακοίνωσε η Άντζελα Δημητρίου στο αποψινό live του J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια To άρθρο J2US: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε οικειοθελώς – «Πρέπει να φύγω, έχω κάποιο θέμα σοβαρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 16/03/2024

Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: Υπάρχει κάποιος που απλώνει χέρι στη μάνα του;

Newsit
Γεμάτη έκπληξη άκουσε τις δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου, η Φαίη Σκορδά, όταν η πρώτη ανέφερε πώς ποτέ δεν άπλωσε χέρι στη μητέρα της.  Η  Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στην πρώτη συνέντευξή της μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της. Ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε για τα παιδιά της και τη σχέση που ... Περισσότερα To άρθρο Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: Υπάρχει κάποιος που απλώνει χέρι στη μάνα του; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 08/03/2024

Η Άντζελα Δημητρίου εξομολογείται: «Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα»

eretikos.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολυσυζητημένη σχέση με την κόρη της, Όλγα, αλλά και στον γιο της. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της Όλγας δεν την αναγνώρισε ποτέ. «Για την απομάκρυνση του πατέρα της […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 08/03/2024

Άντζελα Δημητρίου για Όλγα Κιουρτσάκη: «Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της – Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

tlife.gr
Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για To άρθρο Άντζελα Δημητρίου για Όλγα Κιουρτσάκη: «Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της – Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 08/03/2024

Λύγισε η Άντζελα Δημητρίου για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της: «Περίμενα να έρθει αλλιώς η ζωή μου»

zappit.gr
Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου, τη νύχτα της Πέμπτης, καθώς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του […] The post Λύγισε η Άντζελα Δημητρίου για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της: «Περίμενα να έρθει αλλιώς η ζωή μου» appeared first on Zappit.
01:00 08/03/2024

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Μετά τη ρήξη, η επανασύνδεση – Διαψεύδεται ο τσακωμός στα 9μερα, τι συνέβη πραγματικά

tlife.gr
Μετά από μια έντονη ρήξη στη σχέση τους, η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη, κατάφεραν To άρθρο Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Μετά τη ρήξη, η επανασύνδεση – Διαψεύδεται ο τσακωμός στα 9μερα, τι συνέβη πραγματικά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 01/03/2024

Άντζελα Δημητρίου: Μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο μνημόσυνο της μητέρας της

tlife.gr
Εννέα μέρες συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Στο δημοτικό κοιμητήριο της To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο μνημόσυνο της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 29/02/2024

Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Σε θαυμάζω που είσαι εδώ

Newsit
Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου σε μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή κατά τη διάρκεια του J2US. Πριν από μερικές μέρες η Άντζελα Δημητρίου έχασε τη ζωή μητέρα της και το πρωί της Παρασκευής την αποχαιρέτισε. Ένα 24ωρο μετά την κηδεία, η «λαίδη» ήταν στο J2US και η Καίτη Γαρμπή δεν έκρυψε το θαυμασμό της για ... Περισσότερα To άρθρο Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Σε θαυμάζω που είσαι εδώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 25/02/2024

J2US: Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή – «Ήμασταν μια οικογένειες κάποτε»

tlife.gr
Στο Live του J2US εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου η Άντζελα Δημητρίου λίγα 24ωρα To άρθρο J2US: Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή – «Ήμασταν μια οικογένειες κάποτε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 25/02/2024

Ράκος η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμα μου»

zappit.gr
Ύστερα από μια πολύ δύσκολη για εκείνην εβδομάδα, η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου έχοντας […] The post Ράκος η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμα μου» appeared first on Zappit.
00:00 25/02/2024

Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της βίντεο

Newside.gr
Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είχαν μια επανασύνδεση το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, με αφορμή την κηδεία της μητέρας της τραγουδίστριας. Η κάμερα του «Breakfast@Star» κατέγραψε μητέρα και κόρη στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης ντυμένες στα μαύρα, να κρατάει η μία το χέρι της άλλης, παρά την πρόσφατη ρήξη τους, που έλαβε μεγάλες [...] Το άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
23:00 23/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load