Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του λίγες μέρες μετά τον θάνατό της(video)

12:50 - 01/11/2019

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε μια ιστορία από την εφηβεία του και αναφέρθηκε και στην μητέρα του. Ο Δημήτρης, μετά τον πρόσφατο χαμό της, και με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Τζένη Ρουσσέα διηγήθηκε τη δική του εμπειρία. Η δήλωση της ηθοποιού: «Η κόρη μου ήθελε να πάει στην Αγγλία να σπουδάσει χορό αλλά δεν την άφησα και έχω τύψεις…» στάθηκε η αφορμή. Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ ανακάλυψα ότι η μητέρα μου με ακολουθούσε όσο έβγαινα. Το βράδυ ήταν από πίσω μου με τα πόδ The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του λίγες μέρες μετά τον θάνατό της(video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του λίγες μέρες μετά τον θάνατό της (video)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε μια ιστορία από την εφηβεία του και αναφέρθηκε και στην μητέρα του. Ο Δημήτρης, μετά τον πρόσφατο χαμό της, και με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Τζένη Ρουσσέα διηγήθηκε τη δική του εμπειρία. Η δήλωση της ηθοποιού: «Η κόρη μου ήθελε να πάει στην Αγγλία να σπουδάσει χορό αλλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ουγγαρέζος: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του μετά τον θάνατό της

Το πρωί της Παρασκευής, ο* Δημήτρης Ουγγαρέζος* [1] αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή Πρωινό στη μητέρα του που "έφυγε" από...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι