#Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA – «Τα εν οίκω μη εν δήμω»

zappit.gr
Την πρώτη του τοποθέτηση για την αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο συνεργάτης της […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA – «Τα εν οίκω μη εν δήμω» appeared first on Zappit.
11:00 18/04/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Πρώτα θα μιλήσω μαζί της, εκείνη με έφερε στο Mega»

tlife.gr
Δηλώσεις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Τετάρτης 10/4, που βρέθηκε σε εκδήλωση To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Πρώτα θα μιλήσω μαζί της, εκείνη με έφερε στο Mega» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 11/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γενικώς δε με επηρεάζει τίποτα»

tlife.gr
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τα όσα ακούγονται για To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γενικώς δε με επηρεάζει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/03/2024

Ελένη Μενεγάκη: Έρχεται διαζύγιο – Τέλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

sportime.gr
Τι γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
16:46 19/03/2024

Ελένη Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ξέρω ότι δεν με θες δίπλα σου»

patrasevents.gr
«Ναι, νιώθω λίγο άβολα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη
19:53 16/03/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Κορινθίου: "Μιλούσε 10 λεπτά, χωρίς να λέει τίποτα"

Παραπολιτικά
«Ότι 9 μήνες μετά και, αφού ο Γιώργος αναφέρθηκε σ’ εκείνη, η Μαρία πήγε ως "εμβόλιμη καλεσμένη»" στο "Χαμογέλα Και Πάλι". Ότι η Μαρία Κορινθίου μιλούσε 10’ για το θέμα, χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένο, ή καινούριο» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
14:00 13/03/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έβγαινα από το μπάνιο και δεν έβλεπα τον εαυτό μου

irafina.gr
“Έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω” αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει αυτό το διάστημα προκειμένου να χάσει τα περιττά του κιλά μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν τον συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο. “Δεν τρώω και είμαι τώρα στην τρίτη φάση της δίαιτας. Δεν ξέρω […]
00:46 07/03/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τηλεοπτικά θα ταίριαζα πάρα πολύ με την Κατερίνα Καινούργιου

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε με ποια παρουσιάστρια θεωρεί ότι θα ταίριαζε τηλεοπτικά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε με ποια παρουσιάστρια θεωρεί ότι θα ταίριαζε τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον δημοσιογράφο ποια ταιριάσματα μεταξύ παρουσιαστών πιστεύει ο ίδιος ότι θα είχαν ενδιαφέρον για τον κόσμο. Όταν στη συνέχεια, τον ρώτησε με ποιον ή ποια θεωρεί ότι θα ταίριαζε ο ίδιος, εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη, απάντησε την Κατερίνα […]
00:00 06/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον ίδιο, ούτε τη Συνατσάκη»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία, […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον ίδιο, ούτε τη Συνατσάκη» appeared first on Zappit.
19:00 04/03/2024

Ουγγαρέζος: «Στον αέρα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας γινόντουσαν ένα, εκτός διαφωνούσαν»

NewsBomb
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης ΣκορδάΠερισσότερα...
18:00 01/03/2024

Ελένη Μενεγάκη: «Η Φαίη Σκορδά ήταν εκείνη που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα πραγματικά πατέρα»

zappit.gr
Τα όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου έπεσαν στο τραπέζι της εκπομπής Ελένη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε το […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Η Φαίη Σκορδά ήταν εκείνη που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα πραγματικά πατέρα» appeared first on Zappit.
15:00 01/03/2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τον λόγο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παρεξηγηθεί μαζί της

Newsbeast.gr
Για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παρεξηγηθεί μαζί της στο παρελθόν μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι», αποκαλύπτοντας και τον λόγο που είχε γίνει αυτό. «Τι να απαντήσω στον Ουγγαρέζο; Δεν ήρθε εδώ και τα είπαμε; Ο Δημήτρης πια είναι φίλος μου, είναι ξεκάθαρα φίλος μου. Αυτό που είχε γίνει τότε είναι ότι εγώ ήμουν στο Mall με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα στον ραδιομαραθώνιο. Εγώ δεν ήξερα ούτε ότι κάνει ραδιομαραθώνιο, ούτε με είχε καλέσει κανείς, ούτε και ποτέ τον είδα. Και τότε παρεξηγήθηκε! Τον αγαπώ πολύ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
14:00 25/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέφερε το περιστατικό που παρεξηγήθηκε μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Newside.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε κανάλι στο Youtube, μίλησε για ένα περιστατικό με τον γνωστό παρουσιαστή, στο οποίο είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, εξήγησε: «Αυτό που είχε γίνει τότε ήταν ότι εγώ ήμουν στο εμπορικό κέντρο με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα [...] Το άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέφερε το περιστατικό που παρεξηγήθηκε μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
14:00 25/02/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ απομακρύνθηκα – Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει»

thecaller.gr
Στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο Youtube μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής απάντησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο Youtube μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής απάντησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. «Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να […]
11:00 24/02/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζους: Οι κρυφοί πόθοι του για τη Μαρία Μπακοδήμου

NewsBomb
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει όσα ένιωθε για τη Μαρία ΜπακοδήμουΠερισσότερα...
00:00 24/02/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: «Μια περίοδο την γούσταρα σεξουαλικά»

zappit.gr
Μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν συνάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Fipster, στο διαδικτυακό του κανάλι, προκειμένου να του δώσει μια εφ’ όλης […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: «Μια περίοδο την γούσταρα σεξουαλικά» appeared first on Zappit.
22:00 23/02/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει μπλοκάρει χρόνια πριν, δεν με απασχολεί»

govastileto.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα μπλοκ του παρουσιαστή σε λογαριασμούς παρουσιαστών και δημοσιογράφων στο Instagram. Όπως παραδέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κάνει μπλοκ και τον δικό της λογαριασμό […]
10:00 23/02/2024

Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι»

tlife.gr
Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο My Radio απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τα σχόλια To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 21/02/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πρωινό: «Δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε μέσα από τη διαδικτυακή του στήλη για το γκάλοπ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σε σχέση […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πρωινό: «Δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν» appeared first on Zappit.
10:00 21/02/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όποιον έχω κάνει μπλοκ, ξέρει το λόγο

Newsit
Πολύς λόγος γίνεται για τα… μπλοκ που κάνει στο instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μετά τα όσα έχουν ακουστεί τελευταία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε και… «απάντησε» ότι όποιον μπλοκάρει, υπάρχει λόγος! «Όποιον έχω κάνει μπλοκ ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο το έχω κάνει. Είναι δικά μου τα social, κάνω ότι γουστάρω. Εγώ κάνω τα μπλοκ ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όποιον έχω κάνει μπλοκ, ξέρει το λόγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 20/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load