Απαγωγή Μαρκέλλας: Την καταβολή χρημάτων ως αποζημίωση στην οικογένεια πρότεινε η 33χρονη κατηγορούμενη

07:02 - 23/06/2020

Η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη από την περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη πρότεινε μέσω του δικηγόρου της την καταβολή χρημάτων στην οικογένεια ως αποζημίωση, μέσω ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού. Με δηλώσεις του στον σταθμό Star, ο κ. Κούγιας αποκάλυψε την πρόταση της κατηγορούμενης, λέγοντας πως «μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο». «Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν ε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Από το… γκαράζ στα δικαστήρια η 33χρονη κατηγορούμενη

Την φυγάδευσαν οι αστυνομικοί

Διαβάστε το στο

Απαγωγή Μαρκέλλας: Οικονομική αποζημίωση πρότεινε η 33χρονη – Σήμερα η απολογία της

Διαβάστε το στο

Απαγωγή Μαρκέλλας: Από την πίσω πόρτα στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη

Η «κοκκινομάλλα» κανονικά θα περνούσε χτες την πόρτα του δικαστηρίου, ωστόσο η ίδια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε το στο

Αρπαγή Μαρκέλλας: Από το γκαράζ στα δικαστήρια η 33χρονη κατηγορούμενη- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί η 33χρονη «κοκκινομάλλα» η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: Οικονομική αποζημίωση πρότεινε η 33χρονη

Σήμερα η απολογία της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις