#Μαρκέλλα

Λευτέρης Χαρίτος: Οι τρεις λέξεις για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου και τη σχέση τους

tlife.gr
Ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή το μεγάλο φινάλε To άρθρο Λευτέρης Χαρίτος: Οι τρεις λέξεις για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου και τη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 15/04/2024

Η μάγισσα: «Ο βουβός πόνος της Γερακίνας είναι ανατριχιαστικός» «Υπέροχη Μαρκέλλα Γιαννάτου»

happytv.gr
«Ο βουβός πόνος της Γερακίνας είναι ανατριχιαστικός» έγραψε στο Χ, ένας από τους τηλεθεατές της σειράς «Η μάγισσα», κατά τη διάρκεια της προβολής του αποψινού επεισοδίου. Πως σχολίασαν οι τηλεθεατές ως τώρα, το επεισόδιο; Τι έγραψαν κατά τι διάρκεια της σκηνής του Σπήλιου και της Γερακίνας; Υπέροχη κι η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Πραγματικά, ο βουβός πόνος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η μάγισσα: «Ο βουβός πόνος της Γερακίνας είναι ανατριχιαστικός» «Υπέροχη Μαρκέλλα Γιαννάτου»
22:37 08/04/2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Έγινε η ονοματοδοσία της κόρης της – Δεν θα βαφτιστεί η μικρή

govastileto.gr
Στη γενέτειρα της, στην Κέρκυρα θα βρεθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ύστερα από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, λόγω των γυρισμάτων για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», που αγαπήθηκε από το κοινό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε ανάγκη από λίγη χαλάρωση και ξεγνοιασιά, καθώς ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για […]
12:00 08/04/2024

Δίκη Κωστόπουλου: «Δέχθηκα παρενόχληση, έπρεπε να μετακινηθώ και αντί να μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου

paraskhnio.gr
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, συνεχίζεται σήμερα η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010. Στο ακροατήριο κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία ανάφερε πως είχε δεχθεί σε γύρισμα παρενοχλητική συμπεριφορά από τον κατηγορούμενο. «Έχω προσωπική εμπειρία με τον Το άρθρο Δίκη Κωστόπουλου: «Δέχθηκα παρενόχληση, έπρεπε να μετακινηθώ και αντί να μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:28 05/04/2024

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου κατέθεσε στη δίκη του Κωστόπουλου: Με παρενόχλησε και μου είπε "πώς κάνεις έτσι; ένα πατρικό χάδι ήταν"

thetoc.gr
Συνεχίστηκε η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου που κατηγορείται για κακοποίηση σε βάρος ηθοποιού.
15:09 05/04/2024

«Μαρκέλλα είδωλο» έγραψαν στην αντίζηλο της Μαρίας της Άσχημης που αναβίωσε ατάκα της 16 χρόνια μετά

queen.gr
Η Φιλίτσα Καλογεράκου έχει προφίλ στο TikTok και ανάμεσά στα βίντεό της αναβίωσε και μια ατάκα της ως Μαρκέλλα από τη σειρά Μαρία η Άσχημη.Περισσότερα...
22:09 01/04/2024

Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Η Μαρία Τζομπανάκη και η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο δικαστήριο – Η σοκαριστική κατάθεση της ηθοποιού

tlife.gr
Στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά To άρθρο Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Η Μαρία Τζομπανάκη και η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο δικαστήριο – Η σοκαριστική κατάθεση της ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 20/03/2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Ήθελα να μην σταματήσω τη δουλειά για να μην “χρεώσω” κάτι στην κόρη μου”

sinidisi.gr
Την Μαρκέλλα Γιαννάτου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το Σάββατο, με αφορμή τόσο τα τηλεοπτικά όσο και τα…
23:09 16/03/2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν είδα για πρώτη φορά την κόρη μου, δεν αισθάνθηκα κάτι συγκλονιστικό»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/3 η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν είδα για πρώτη φορά την κόρη μου, δεν αισθάνθηκα κάτι συγκλονιστικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 16/03/2024

Μπορεί να τελείωσαν τα γυρίσματα της «Μάγισσας», όμως οι Γερακάρηδες ξανασυναντήθηκαν – Δείτε που

happytv.gr
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τα μαγικά βουνά» στο θέατρο του Νέου Κόσμου όπου πρωταγωνιστεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου, βρέθηκαν χθες οι συντελεστές της σειράς «Η μάγισσα». Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η τηλεοπτική Γερακίνα της σειράς «Η μάγισσα», συμμετέχει στην παράσταση «Τα μαγικά βουνά» του Γιώργου Κοτζιούλα, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγαρτζίδη και της Δέσποινας Αναστάσογλου. Το […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μπορεί να τελείωσαν τα γυρίσματα της «Μάγισσας», όμως οι Γερακάρηδες ξανασυναντήθηκαν – Δείτε που
15:37 16/03/2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έκλαιγα, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα» – Οι δύσκολες στιγμές μετά τη γέννα και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

tlife.gr
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έκλαιγα, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα» – Οι δύσκολες στιγμές μετά τη γέννα και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
03:09 13/02/2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Από την Μάγισσα στο Θέατρο Νέου Κόσμου

youfly.com
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, που απολαμβάνουμε στη Μάγισσα, ετοιμάζεται να ανέβει στην σκηνή του Θεάτρου Νέου Κόσμου με το έργο "Τα μαγικά βουνά'. The post Μαρκέλλα Γιαννάτου: Από την Μάγισσα στο Θέατρο Νέου Κόσμου appeared first on Youfly.
20:58 06/02/2024

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

sofokleousin.gr
Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας ckardampikis Mon, 22/01/2024 - 13:23
13:28 22/01/2024

Στη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη η Μαρκέλλα Γιαννάτου με ολόξανθα μαλλιά θύμισε την Kate Winslet

queen.gr
Η Γερακίνα της Μάγισσας είναι η τρανή απόδειξη πως η μητρότητα συνδυάζεται και με την υποκριτική και με σπουδές, αρκεί να υπάρχει θέληση.Περισσότερα...
20:09 11/01/2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η απώλεια 20 κιλών μετά τη γέννηση της κόρη της – «Λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, είχα ζητήσει να μη με ρωτούν»

tlife.gr
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Ελένη». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η απώλεια 20 κιλών μετά τη γέννηση της κόρη της – «Λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, είχα ζητήσει να μη με ρωτούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 11/01/2024

«Δεν ξέρω αν χωρίς την οικογένεια και τους φίλους μου θα τα είχα καταφέρει»: Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της

thecaller.gr
"Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους", εξομολογείται η Μαρκέλλα Γιαννάτου."Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους", εξομολογείται η Μαρκέλλα Γιαννάτου.Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Πέμπτη για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο παρουσιαστής έκανε μια διακριτική αναφορά στον […]
17:00 28/12/2023

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Εσείς οι Κερκυραίοι είστε πολύ σεξουαλικοί;»

zappit.gr
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Πέμπτη η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Με αφορμή τον ρόλο της στην σειρά «Μάγισσα» και τις ερωτικές […] The post Γιώργος Λιάγκας σε Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Εσείς οι Κερκυραίοι είστε πολύ σεξουαλικοί;» appeared first on Zappit.
13:00 28/12/2023

Η Μάγισσα: Αποκάλυψε την μεγάλη δυσκολία στα γυρίσματα

youfly.com
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, που υποδύεται την Γερακίνα, στη Μάγισσα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε την μεγάλη της δυσκολία στα γυρίσματα. The post Η Μάγισσα: Αποκάλυψε την μεγάλη δυσκολία στα γυρίσματα appeared first on Youfly.
21:58 26/12/2023

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Δείχνει για πρώτη φορά την έξι μηνών κόρη της – Βίντεο

tlife.gr
Τους τελευταίους έξι περίπου μήνες, η Μαρκέλλα Γιαννάτου βιώνει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: Δείχνει για πρώτη φορά την έξι μηνών κόρη της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 10/12/2023

Η Μάγισσα – Σπαραγμός στο Twitter: «Μαρκέλλα Γιαννάτου μας διέλυσες»

youfly.com
Το Twitter έβλεπε με κομμένη την ανάσα την κηδεία του Πετρούνη και συγκινήθηκε με το μοιρολόι της Γερακίνας, αποθεώνοντας την Μαρκέλλα Γιαννάτου για την ερμηνεία της. The post Η Μάγισσα – Σπαραγμός στο Twitter: «Μαρκέλλα Γιαννάτου μας διέλυσες» appeared first on Youfly.
09:58 06/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load