Ο Βασίλης Κούκουρας σιχαίνεται πια το Κωνσταντίνου και Ελένης
12:12 - 23/06/2020
Ο Βασίλης Κούκουρας δεν θέλει πλέον να βλέπει τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης. Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός σιχαίνεται […]
The post Ο Βασίλης Κούκουρας σιχαίνεται πια το Κωνσταντίνου και Ελένης appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βασίλης Κούκουρας σιχαίνεται πια το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (βίντεο)
«Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει».
Διαβάστε το στο Ο Βασίλης Κούκουρας σιχαίνεται πια το "Κωνσταντίνου και Ελένης" (VIDEO)
Ο Βασίλης Κούκουρας δεν θέλει πλέον να βλέπει τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης».
Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός σιχαίνεται το σίριαλ και το δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Χριστιάνα Κοχλατζή:
«Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω «μα καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα»; Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει».
Θα συμμετείχε ο Βασίλης Κούκουρας σε ενδεχόμενο remake του Κωνσταντίνου και Ελένης; «Θα το σκεφτόμουν. Όλα είναι θέμα χρονικών συγκυριών και ανα
Διαβάστε το στο thestival.grΒασίλης Κούκουρας: Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια (ΒΙΝΤΕΟ)
Αφοπλιστική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Κούκουρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το αν βλέπει ακόμη τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης».
The post Βασίλης Κούκουρας: Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Κούκουρας: Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης - ΒΙΝΤΕΟ
Σε μια δήλωση που δεν θα περίμενε κανείς να ακούσει προέβη ο Βασίλης Κούκουρας.
Διαβάστε το στο real.grΒασίλης Κούκουρας: Σιχαίνομαι, πια, να βλέπω το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο Βασίλης Κούκουρας και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” που εδώ και χρόνια παίζει ασταμάτητα στον ΑΝΤ1.
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν επιθυμεί να βλέπει, πλέον, τη σειρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “το σιχαίνεται πια”, ενώ προσθέτει ότι ο “Μάνθος Φουστάνος” ήταν ένας ρόλος που τον στιγμάτισε.
«Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω «μα καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα; Ο Μάνθος Φουστάνος με
Διαβάστε το στο topontiki.grΒασίλης Κούκουρας: Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης - Ο "Μάνθος" τα είπε έξω από τα δόντια
Ο τηλεοπτικός "Μάνθος Φουστάνος" αποτάσσεται το σίριαλ και τον ρόλο μέσα από τον οποίο τον αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.
Διαβάστε το στο thetoc.gr“Βόμβα” από τον Βασίλη Κούκουρα: Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε μια δήλωση που δεν θα περίμενε κανείς να ακούσει προέβη ο Βασίλης Κούκουρας.
Το άρθρο “Βόμβα” από τον Βασίλη Κούκουρα: Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒασίλης Κούκουρας: «Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου κι Ελένης» (video)
Θα συμμετείχε ο Βασίλης Κούκουρας σε ενδεχόμενο remake του Κωνσταντίνου και Ελένης;
Διαβάστε το στο mononews.grΚαι όμως ο… Μάνθος σιχαίνεται το “Κωνσταντίνου και Ελένης” (βίντεο)
Σε μια δήλωση που δεν θα περίμενε κανείς να ακούσει και η οποία θα συζητηθεί προέβη την Τρίτη (23/6) ο Βασίλης Κούκουρας. “Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης” υποστήριξε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί τις επαναλήψεις που προβάλλονται συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο συγκινείται που ο κόσμος που τον βλέπει στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒασίλης Κούκουρας: Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης
Αυτές τις δηλώσεις δεν περιμέναμε να τις ακούσουμε από τον Βασίλη Κούκουρα. Ο ηθοποιός δήλωσε πως σιχαίνεται τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και δεν θέλει πλέον να τη βλέπει. Όχι δεν το βλέπω το σιχαίνομαι. Δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινεί όταν μου λένε ότι είναι ωραίο και τους λέω: Καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν νέα σίριαλ που να είναι καλύτερα;.. Ενώ εξήγησε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε πως αυτός ο ρόλος τον στιγμάτισε θετικά αλλά και αρνητικά. Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Κούκουρας: Σιχαίνομαι το Κωνσταντίνου και Ελένης
Διαβάστε το στο spoilersΒασίλης Κούκουρας: Σιχαίνομαι το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για την καθημερινή παρουσία που έχει στην τηλεόραση ως Μάνθος Φουστάνος - ο ρόλος που είχε υποδυθεί στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» και απαντά στο αν θα έκανε εκπομπή.Δεν θέλει πια να βλέπει τις επαναλήψεις του σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» ο Βασίλης Κούκουρας.
«Το σιχαίνομαι πια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
«Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια!» είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω “μα καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα;”» εξήγησε ο Βασίλ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΒασίλης Κούκουρας : «Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια» (video)
Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε τις τηλεοπτικές περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου, Χάρης Ρώμας, Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιος Νένες. Το σενάριο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Κώστα Λυχναρά. […]
The post Βασίλης Κούκουρας : «Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια» (video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr