Μάριος Σαλμάς για Novartis: «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές»

15:28 - 01/11/2019

Κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς. Ο κ. Σαλμάς εξετάστηκε ως μάρτυρας καθώς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση. Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η δικογραφία σε βάρος του, τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε «ουδέν μεμπτό» για το πρόσωπο του. Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Σαλμάς τόνισε πως «στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για ν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατέθεσε ο Σαλμάς για τη Novartis και δήλωσε: «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε η εταιρεία»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους πολικούς και δικαστικούς χειρισμούς... The post Κατέθεσε ο Σαλμάς για τη Novartis και δήλωσε: «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε η εταιρεία» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάριος Σαλμάς: Είχα πιάσει τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis

Στο Άρειο Πάγο κατέθεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς για την έρευνα που διενεργείται σχετικά με τους δικονομικούς χειρισμούς στο σκάνδαλο Novartis.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Κεραυνοί Σαλμά για τη Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που συγκρούστηκε μαζί τους!

Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε ως μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες περί…

Διαβάστε το στο olympia.gr

Σαλμάς για Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της

Για την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα, ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σαλμάς για Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της

Για την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα, ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενώπιον των...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Novartis: Κατέθεσε ο Μάριος Σαλμάς – «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές»

Κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς. Ο κ. Σαλμάς εξετάστηκε ως μάρτυρας καθώς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση. Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η δικογραφία σε βάρος του, τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε «ουδέν μεμπτό» για το πρόσωπο του. Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο The post Novartis: Κατέθεσε ο Μάριος Σαλμάς – «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις