Μάριος Σαλμάς για Novartis: «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές»
15:28 - 01/11/2019
Κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.
Ο κ. Σαλμάς εξετάστηκε ως μάρτυρας καθώς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση.
Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η δικογραφία σε βάρος του, τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε «ουδέν μεμπτό» για το πρόσωπο του.
Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Σαλμάς τόνισε πως «στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για ν
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατέθεσε ο Σαλμάς για τη Novartis και δήλωσε: «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε η εταιρεία»
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους πολικούς και δικαστικούς χειρισμούς...
The post Κατέθεσε ο Σαλμάς για τη Novartis και δήλωσε: «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε η εταιρεία» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάριος Σαλμάς: Είχα πιάσει τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis
Στο Άρειο Πάγο κατέθεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς για την έρευνα που διενεργείται σχετικά με τους δικονομικούς χειρισμούς στο σκάνδαλο Novartis.
Διαβάστε το στο documentonews.grΚεραυνοί Σαλμά για τη Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που συγκρούστηκε μαζί τους!
Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε ως μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες περί…
Διαβάστε το στο olympia.grΣαλμάς για Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της
Για την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα, ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου…
Διαβάστε το στο Cnn.grΣαλμάς για Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της
Για την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα, ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενώπιον των...
Διαβάστε το στο ekriti.grNovartis: Κατέθεσε ο Μάριος Σαλμάς – «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές»
Κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.
Ο κ. Σαλμάς εξετάστηκε ως μάρτυρας καθώς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση.
Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η δικογραφία σε βάρος του, τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε «ουδέν μεμπτό» για το πρόσωπο του.
Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο
The post Novartis: Κατέθεσε ο Μάριος Σαλμάς – «Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr