Στην 85η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο πρεμιέρα για το Volkswagen ID.3
18:33 - 23/06/2020
Εκθέτες, συνεργάτες, φορείς, αλλά και η φετινή Τιμώμενη Χώρα Γερμανία βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της 85ης ΔΕΘ, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει στη διεθνή εκθεσιακή βιομηχανία η πανδημία του κορωνοϊού.
Μετά από ένα επιβεβλημένο διάλειμμα, οι «μηχανές» για την προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ έχουν ενεργοποιηθεί εκ νέου με σκοπό να διοργανωθεί μια άρτια Έκθεση, αλλά και να σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις ένα μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας, αφού η 85η ΔΕΘ θα είναι και η πρώτη εκθεσιακή διοργάνωση πανευρωπαϊκά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.
Από την πλευρά της η χορηγός Kosmocar –που συμμετέχει στη φετινή διοργάνωση με το Επίσημο Αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ- αναφέρει δια του διε
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr