Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο χωρισμός από τον Δημήτρη Ταταράκη
12:48 - 24/06/2020
Επί εβδομάδες βρισκόταν σε εξέλιξη ένα «θρίλερ» που ταλάνισε το πανελλήνιο. Τελικά, χώρισαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης; Η […]
The post Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο χωρισμός από τον Δημήτρη Ταταράκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελευθερία Ελευθερίου και Δημήτρης Ταταράκης: Περνούσαμε ωραία, αλλά τελείωσε!
Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μιλάει για το χωρισμό της
Διαβάστε το στο Ελευθερία Ελευθερίου για τον χωρισμό της: Από τη στιγμή που έγινε γνωστό θα το λουστώ κιόλας
Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον χωρισμό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλευθερία Ελευθερίου: Όλα όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ελευθερία Ελευθερίου.
Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε το τέλος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Ελευθερία Ελευθερίου και ο χωρισμός από τον Δημήτρη Ταταράκη (VIDEO)
Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε την Τετάρτη στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το χωρισμό της με τον Δημήτρη Ταταράκη.
«Είναι πολύ πρόσφατο αυτό που έγινε, οπότε δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου έχει κλείσει, ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. Έχουν πει πολλά, έχουν γράψει πολλά κι εμένα σαν άνθρωπο με ενοχλεί γενικά. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό θα το λουστώ κιόλας, απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω».
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video]
Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη!
The post Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΕλευθερία Ελευθερίου για Δημήτρη Ταταράκη: «Αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει»
Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τους τίτλους τέλους που γράφτηκαν για την σχέση της με τον Δημήτρη Ταταράκη.
Διαβάστε το στο vita.gr