#Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου: Πολλά έξοδα στην Eurovision είχαν γίνει από το δικό μου πορτοφόλι

Newsit
“Βρεθήκαμε στην Eurovision με μηδέν μπάτζετ” αποκαλύπτει η Ελευθερία Ελευθερίου. Στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου, την Κυριακή (24.03.2024) όπου και αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στην Eurovision, πριν από 12 χρόνια, στις στιγμές που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αλλά και στον… Τριαντάφυλλο! “Δεν ήταν πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: Πολλά έξοδα στην Eurovision είχαν γίνει από το δικό μου πορτοφόλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 24/03/2024

Ελευθερία Ελευθερίου: «Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα»

zappit.gr
Την Ελευθερία Ελευθερίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, «I love Σου Κου» την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μέσα σε […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: «Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα» appeared first on Zappit.
22:00 24/03/2024

Ελευθερία Ελευθερίου: “Στεναχωρήθηκα με την στάση του Τριαντάφυλλου, η πικρία μου ήταν από τον ίδιο”

sinidisi.gr
Την Ελευθερία Ελευθερίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ίσιδωρος Φίκαρης το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τη διακοπή της συνεργασίας...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ελευθερία Ελευθερίου: “Στεναχωρήθηκα με την στάση του Τριαντάφυλλου, η πικρία μου ήταν από τον ίδιο”
15:09 19/02/2024

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Παραπολιτικά
«Δεν πήρα θέση για να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει. Νομίζω ότι μετά τη δήλωση του επιχειρηματία, μπορώ να πάρω θέση και να το πω» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου - Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια μπροστά στην κάμερα
11:00 15/02/2024

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν με τον Τριαντάφυλλο – Η ανάρτησή της

tlife.gr
Με ανάρτηση στα social media η Ελευθερία Ελευθερίου ενημέρωσε για την αποχώρησή της από το νυχτερινό To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν με τον Τριαντάφυλλο – Η ανάρτησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 08/02/2024

Ελευθερία Ελευθερίου – Αντέδρασε στις ερωτήσεις για το Survivor: «Θα πούμε τίποτα άλλο;»

zappit.gr
Την Ελευθερία Ελευθερίου  συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Ενώ […] The post Ελευθερία Ελευθερίου – Αντέδρασε στις ερωτήσεις για το Survivor: «Θα πούμε τίποτα άλλο;» appeared first on Zappit.
23:00 14/12/2023

Survivor: Mini reunion το βράδυ στο Κολωνάκι – Ποιοί τα έσπασαν στο Rock n’ roll

koolnews.gr
Κυριακάτικο πάρτυ στο Rock n’ Roll στο Κολωνάκι και πέντε παίκτες που ήταν στο Survivor βρέθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί. Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου και ο Βασίλης Σίμος ξεφάντωσαν μέχρι αργά το βράδυ. Οι τέσσερις πρώτοι ήταν στον Survivor all-star ενώ για τον Βασίλη Σίμο υπάρχουν συζητήσεις για να λάβει ξανά […] The post Survivor: Mini reunion το βράδυ στο Κολωνάκι – Ποιοί τα έσπασαν στο Rock n’ roll appeared first on Koolnews.gr.
08:58 20/11/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντάει για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στα social media

tlife.gr
Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Βασιλική Μπασιούρη. Η To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντάει για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 06/10/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Γκρεμίζει το διαδίκτυο με το μπικίνι της στην Μήλο

zappit.gr
Δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα οι διακοπές για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές του καλοκαιριού από τη […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: Γκρεμίζει το διαδίκτυο με το μπικίνι της στην Μήλο appeared first on Zappit.
15:00 02/09/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία με μικροσκοπικό μπικίνι στην Πάρο

govastileto.gr
Στην Πάρο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία γεμίζει τις μπαταρίες της για το φθινόπωρο παρέα με καλούς της φίλους, όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης. Λίγους μόλις μήνες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκουράζεται από τη συναισθηματική και σωματική […]
01:00 09/08/2023

Ξαναφέρνει καύσωνα το… μπικίνι της Ελευθερίας Ελευθερίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Για διακοπές στη Πάρο βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου τις τελευταίες ημέρες. Στην τελευταία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με μπικίνι στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει. Διαβάστε περισσότερα στο gossipstory.gr Το άρθρο Ξαναφέρνει καύσωνα το… μπικίνι της Ελευθερίας Ελευθερίου! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 08/08/2023

Η Ελευθερία Ελευθερίου σε αποκαλυπτικές πόζες στη Σαντορίνη με το μπικίνι της

zappit.gr
Στη Σαντορίνη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράζεται καθημερινά με […] The post Η Ελευθερία Ελευθερίου σε αποκαλυπτικές πόζες στη Σαντορίνη με το μπικίνι της appeared first on Zappit.
22:00 02/08/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι σέξι φωτογραφίες από τη Σαντορίνη «γκρέμισαν» το Instagram

govastileto.gr
Διακοπές και δουλειά συνδυάζει αυτές τις μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου στην όμορφη Σαντορίνη. Η νεαρή τραγουδίστρια, άλλωστε, πραγματοποιεί εμφανίσεις ανά την Ελλάδα λίγους μήνες μετά την επιστροφή από το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να μοιράσει εγκεφαλικά με τις σέξι […]
00:00 25/07/2023

Bίντεο “Φωτιά” – Χαστουκίζουν την Ελευθερίου στα καπούλια και εκείνη χαίρεται…

empisteutiko.gr
Ταραχές προκάλεσε η Ελευθερία Ελευθερίου για ακόμη μία φορά αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική… Αυτό το λέμε γιατί το βίντεο που βρήκαμε και θα δείτε… Πάτα εδώ για τη συνέχεια   The post Bίντεο “Φωτιά” – Χαστουκίζουν την Ελευθερίου στα καπούλια και εκείνη χαίρεται… appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 24/07/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο και τον τελικό του Survivor

zappit.gr
Στα γενέθλια του Τάκη Καραγκούνια έδωσε το παρών η Ελευθερία Ελευθερίου και ρωτήθηκε για τον τελικό του Survivor κι αν […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο και τον τελικό του Survivor appeared first on Zappit.
15:00 24/07/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Απλώνει το μαγιό ποζάρει τοπλες και αλλάζει sugar daddy

koolnews.gr
Διακοπές στη Σαντορίνη κάνει η Ελευθερία Ελευθερίου τις τελευταίες ημέρες και έχει γεμίσει το instagram της με φωτογραφίες βίντεο και ιστορίες! Sugar daddy για αυτό το ταξίδι έχει χρίσει τον πρωην συμπαίκτη της στο Survivor All Star Γιώργο Ασημακοπούλο, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής των stories όταν παίζει το το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου. […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: Απλώνει το μαγιό ποζάρει τοπλες και αλλάζει sugar daddy appeared first on Koolnews.gr.
13:58 23/07/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Τραγουδάει Oh Mami mami και το μισό Survivor βουτάει στη θάλασσα να δροσιστεί

koolnews.gr
Η Ελευθερία Ελευθερίου, μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τις απολαύσεις των καλοκαιρινών διακοπών. Η γοητευτική τραγουδίστρια, που μας έχει συνηθίσει σε δυναμικές εμφανίσεις και υπέροχες επιτυχίες, διανύει το καλοκαίρι του 2023 με ιδιαίτερη χαρά και ενέργεια. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: Τραγουδάει Oh Mami mami και το μισό Survivor βουτάει στη θάλασσα να δροσιστεί appeared first on Koolnews.gr.
17:58 17/07/2023

Survivor All Star: Ο Μάριος μιλάει για πρώτη φορά για τον «χαμό» που έγινε με Καρολίνα και Ελευθερίου

sportime.gr
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μιλάει για πρώτη φορά για όλα όσα έγιναν με Καρολίνα και Ελευθερία Ελευθερίου. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
18:46 14/07/2023

O Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει πρώτη φορά για την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα

govastileto.gr
Ο Μάριος Πρίαμος επέστρεψε στην Κύπρο, έξι μήνες αφότου ολοκληρώθηκε το «Survivor All Star» και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» το πρωί της Παρασκευής, 14 Ιουλίου. Ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε πρώτη φορά στα όσα γράφτηκαν σχετικά με τις συμπαίκτριες του, Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. «Είναι η πρώτη φορά που […]
15:00 14/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load