Επίθεση με βιτριόλι: Ο λόγος για τον οποίο δεν απολογήθηκε η 35χρονη και η μεταγωγή της στις φυλακές Ελαιώνα

18:09 - 24/06/2020

Eνώ η Ιωάννα συνεχίζει να νοσηλεύεται και να δίνει τη δική της γενναία μάχη για να αποκαταστήσει τα σωματικά και ψυχικά της τραύματα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 35χρονη Έφη που έχει προφυλακιστεί για αυτή την αποτρόπαιη πράξη περιμένει να μεταχθεί από τις φυλακές του Κορυδαλλού  στις φυλακές του Ελαιώνα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος  το μεσημέρι της Τετάρτης  στην εκπομπή "Αλήθειεες με τη Ζήνα". Όσον αφορά στην απόφασή της να μην απολογηθεί, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως την ημέρα της...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Θα απολογηθεί η 35χρονη και θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου

Διαβάστε το στο

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα απολογηθεί η 35χρονη και θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα»

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι σκοπεύει να απολογηθεί τελικά στον ανακριτή, ενώ θα μεταφερθεί...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα απολογηθεί η 35χρονη και θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα»

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι σκοπεύει να απολογηθεί τελικά στον ανακριτή, ενώ θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα. Τα παραπάνω ανέφερε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Θα απολογηθεί αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ για την ημερομηνία. Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει