Συγκλονίζουν τα λόγια της 9χρονης στη μητέρα της: «Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;»

19:45 - 24/06/2020

Η είδηση πως ένα κοριτσάκι 9χρονών λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο, έχει συγκλονίσει. Η μητέρα αντιμετωπίζει...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζουν τα λόγια της 9χρονης στη μητέρα της: Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν; (VIDEO)

Την ελληνική κοινωνία συγκλόνισε η είδηση πως ένα κοριτσάκι 9χρονών λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο. Η μητέρα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αποκάλυψε τι της είπε η κόρης. «Λόγω των συνθηκών που ζούμε δεν είχα χρήματα να πάρω στο παιδί αυτό που ζήτησε και το παιδί μου λιποθύμησε. Εργαζόμουν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το παιδί λέει “μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;”», είπε η κα. Μαρία στην εκπομπή Live News του ΜEGA. Όπως ανέφερε, έχει λάβει μόνο τα 800 ευρώ που δόθηκαν στους πληγέντες από τον κορωνοϊό και τίποτα άλλο. Στη συνέχεια η μητέρα είπε: «Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, διαζευγμένη. Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 1000 ευρώ, και μπορούσα και ζούσα τα παιδιά μου μια χαρά. Τα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ρόδος: Συγκινούν τα λόγια της 9χρονης στη μητέρα της: «Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της λιποθυμίας από την πείνα ενός εννιάχρονου κοριτσιού στη Ρόδο ενώ περίμενε έξω από φούρνο. The post Ρόδος: Συγκινούν τα λόγια της 9χρονης στη μητέρα της: «Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρόδος λιποθυμία: Ράγισαν καρδιές τα λόγια της 9χρονης – «Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;»

Ρόδος λιποθυμία: «Το κοριτσάκι να μου ζητάει να φάει και να της λέω κάνε υπομονή να πάρω τα 533 ευρώ», είπε η μητέρα της 9χρονης

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια της 9χρονης στη μητέρα της: «Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;»

Η είδηση πως ένα κοριτσάκι 9χρονών λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο, έχει συγκλονίσει. Η μητέρα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αποκάλυψε τι της είπε η κόρης. «Λόγω των συνθηκών που ζούμε δεν είχα χρήματα να πάρω στο παιδί αυτό που ζήτησε και το παιδί μου λιποθύμησε. Εργαζόμουν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το παιδί λέει “μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;”», είπε η κ. Μαρία στην εκπομπή Live News του ΜEGA. Όπως ανέφερε, έχει λάβει μόνο τα 800 ευρώ που δόθηκαν στους πληγέντες από τον κορονοϊό και τίποτα άλλο. Στη συνέχεια η μητέρα είπε: «Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, διαζευγμένη. Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 1000 […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας