#Μαμά

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Μετά τις πίστες κατέκτησαν και την Κουζίνα της «Μαμάς»

Skai.gr
«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι
13:39 24/04/2024

Δήμος Κοζάνης: Λόγω εργασιών δεν θα ηχούν οι καμπάνες του Μαμάτσιου από 24 έως 26 Απριλίου και ώρες 08:00-15:00

e-ptolemeos.gr
Ο Δήμος Κοζάνης και o Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Κοζάνης ενημερώνουν τους δημότες ότι από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρες 08:00 με 15:00, δεν θα κρούουν οι καμπάνες του Καμπαναριού (Μαμάτσιου) ούτε για την αναγγελία της ώρας ούτε για εκκλησιαστικές ακολουθίες, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης. Σημειώνεται […]
13:54 22/04/2024

Τάσος Αρνιακός: Η εξομολόγηση για την επί 32 χρόνια σύζυγό του – «Υπάρχουν και υποχωρήσεις»

tlife.gr
O Τάσος Αρνιακός μίλησε στη Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες» για την πορεία του ως To άρθρο Τάσος Αρνιακός: Η εξομολόγηση για την επί 32 χρόνια σύζυγό του – «Υπάρχουν και υποχωρήσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 21/04/2024

Συγκλονίζει η Αρετή Πασχάλη για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα μόνο να κλαίω, αισθανόμουν ότι τελειώνει η ζωή μου»

tlife.gr
Η Αρετή Πασχάλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» όπου και μίλησε για την μητρότητα αλλά και To άρθρο Συγκλονίζει η Αρετή Πασχάλη για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα μόνο να κλαίω, αισθανόμουν ότι τελειώνει η ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 21/04/2024

Ναι, ανησυχώ πολύ για εσένα παιδί μου

mothersblog.gr
«Μαμάαα, είσαι υπερβολική»!Περισσότερα...
10:37 21/04/2024

Η αντισυμβατική αλλαγή της Μαρίας Κίτσου στο στυλ της και η επιστροφή ως Μάγισσα και ως Μαμά

queen.gr
Το διπλό τηλεοπτικό comeback της Μαρίας Κίτσου, δύο χρόνια μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών. Περισσότερα...
18:09 12/04/2024

Μάρτζυ Λαζάρου: «Έχουμε δεχτεί απειλές – Έχω εξοικειωθεί με αυτό το πράγμα»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Μάρτζυ Λαζάρου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την μητρότητα, την To άρθρο Μάρτζυ Λαζάρου: «Έχουμε δεχτεί απειλές – Έχω εξοικειωθεί με αυτό το πράγμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 07/04/2024

Μαμά, τι να προσέχω στις σχέσεις μου;

protagon.gr
Yπάρχει, άραγε, τρόπος να βοηθήσει κανείς ένα νέο παιδί να αποφύγει ή έστω να προλάβει εγκαίρως μια κακοποιητική σχέση; Μπορεί να ακούσει συμβουλές όταν βρίσκεται σε μια τόσο «ευαίσθητη» ηλικία, όταν ακόμα «ψάχνεται», όταν εξιδανικεύει τους πάντες, όταν έχει υπερβολικά υψηλές προσδοκίες; The post Μαμά, τι να προσέχω στις σχέσεις μου; appeared first on Protagon.gr.
10:09 07/04/2024

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα: Μαμά και κόρη συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη

queen.gr
Μαμά και κόρη περπατούν στους δρόμους της Ισπανικής πόλης και δείχνουν σαν αδερφές.Περισσότερα...
20:09 06/04/2024

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 68: «Μαμά, σώσε με!»

happytv.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη δραματική σειρά του ALPHA, «Το προξενιό της Ιουλίας». Δείτε το τρέιλερ: Κεντρικό στοιχείο της ιστορίας μας ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γεννήσει περισσότερα, όπως άλλωστε συνέβαινε τις περισσότερες φορές. H Ιουλία Σκούταρη αγαπά τον Γρηγόρη Ραζίνη. Παρότι οι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 68: «Μαμά, σώσε με!»
00:37 03/04/2024

Beyoncé: Στα “βήματα” της μαμάς της η 6χρονη κόρη της Rumi

instyle.gr
Η κόρη της Beyoncé, Rumi, έξι χρόνων, φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στον χώρο της μουσικής, ακολουθώντας -κατά έναν τρόπο- τα βήματα της διάσημης μαμάς της, Η μικρούλα έκανε το αξιολάτρευτο ντεμπούτο της στο νέο άλμπουμ “Cowboy Carter” της σουπερστάρ. Η 6χρονη εμφανίζεται στο “Protector” αφού ξεκινά το τραγούδι κάνοντας μια ερώτηση στη μητέρα της. “Μαμά, […] The post Beyoncé: Στα “βήματα” της μαμάς της η 6χρονη κόρη της Rumi appeared first on InStyle.
20:46 01/04/2024

Σοκάρει ο Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε»

tlife.gr
Τον Σπύρο Σαραφιανό υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή 31/3. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Σοκάρει ο Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 31/03/2024

Νάντια Μπουλέ για την εγκυμοσύνη της: «Το παιδί ήρθε με αναπάντεχο τρόπο – Υπήρξαν γυναικολογικά προβλήματα»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε για την μητρότητα, από την εγκυμοσύνη, μέχρι την τωρινή καθημερινότητα με την κόρη της. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της η Νάντια Μπουλέ είπε: «Κάπως ήρθε με έναν τρόπο λίγο… αναπάντεχο, λίγο εύκολο θα πω… Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που έχουν θέμα και είχα κι […]
11:00 25/03/2024

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν χάσαμε το πρώτο παιδί, η σύζυγό μου, κατέρρευσε – Προσευχόμουν κάθε μέρα στο Θεό»

tlife.gr
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» μιλώντας για τις οικογενειακές του στιγμές, αλλά και To άρθρο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν χάσαμε το πρώτο παιδί, η σύζυγό μου, κατέρρευσε – Προσευχόμουν κάθε μέρα στο Θεό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 25/03/2024

Νάντια Μπουλέ: «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, δε μίλαγα στον σύντροφό μου για μια εβδομάδα, είχα νεύρα»

tlife.gr
Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ στην εκπομπή «Μαμάδες» και θα To άρθρο Νάντια Μπουλέ: «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, δε μίλαγα στον σύντροφό μου για μια εβδομάδα, είχα νεύρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 22/03/2024

Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για αυτό, προσπαθούν να ξεχάσουν όσα έζησαν»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Άνδρη Θεοδότου το απόγευμα της Κυριακής 17/3. Μεταξύ άλλων, η To άρθρο Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για αυτό, προσπαθούν να ξεχάσουν όσα έζησαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 18/03/2024

Χρύσα Ρώπα: Ο Τσιμιτσέλης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση

Newsbeast.gr
Για την συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μίλησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (14/03). Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στην εμπειρία της από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. «Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Ρώπα. «Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση», απάντησε η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για τον νεαρότερο συνάδελφό της. «
22:00 14/03/2024

Paris Hilton: Οι ευχές στη μητέρα της με παλιές φωτογραφίες – «Πάντα ήσουν ο βράχος μου»

instyle.gr
 Μια ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλιά της μητέρας της έκανε η Paris Hilton. Η μητέρα της, Kathy, έγινε 65 ετών και η Paris Hilton της ευχήθηκε με υπέροχα λόγια και με μία σειρά από παλιές φωτογραφίες. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Χρόνια Πολλά στη βασίλισσα, τη μαμά μου, Kathy Hilton! Μαμά, η ανθεκτικότητα και η […] The post Paris Hilton: Οι ευχές στη μητέρα της με παλιές φωτογραφίες – «Πάντα ήσουν ο βράχος μου» appeared first on InStyle.
13:46 14/03/2024

Μαμάτσειο Νοσοκομείο: Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Νεότερες προσεγγίσεις σε θέματα καθαριότητας και απολύμανσης», στις 20/3

e-ptolemeos.gr
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο», η Νοσηλευτική Υπηρεσία, το Τμήμα Επιστασίας και η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ,σας προσκαλεί στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ» Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 Ώρα έναρξης: 09:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Κοβεντάρειο» του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης. Το Σεμινάριο […]
10:53 13/03/2024

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η «Ιουλία» της Γης της Ελιάς έγινε μανούλα

youfly.com
Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η τηλεοπτική Ιουλία της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. The post Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η «Ιουλία» της Γης της Ελιάς έγινε μανούλα appeared first on Youfly.
06:58 12/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load