”Γροθιά στο στομάχι” τα λόγια της 9χρονης: ”Μαμά, έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;”

08:16 - 25/06/2020

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η ιστορία της οικογένειας από την Ρόδο Μια θλιβερή πτυχή, γνώριμη σε αρκετούς εργαζομένους στον κλάδο των ξενοδοχείων, από τις επιπτώσεις της καραντίνας για τον κορονοϊό, αναδείχθηκε μέσα από την συγκινητική και συνάμα τραγική ιστορία ενός 9χρονου κοριτσιού, που λιποθύμησε από την πείνα, μέσα σε έναν φούρνο στη Ρόδο. Τα λόγια της μητέρας του 9χρονου κοριτσιού μαχαιριά προς εκείνους που πρέπει να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί άμεσα λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα. «Λόγω των συνθηκών που ζούμε δεν είχα χρήματα να πάρω στο παιδί αυτό που ζήτησε και το παιδί μου λιποθύμησε. Εργαζόμουν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το παιδί λέει “μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος: «Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου» λέει η μητέρα της 9χρονης -«Μαμά, έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;»

Συγκλονίζει η μητέρα αλλά και η ίδια η 9χρονη που λιποθύμησε σε φούρνο στη Ρόδο από την πείνα. Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα στο Mega, είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος και σήμερα έκοψαν και το ρεύμα από το σπίτι της. «Δεν έχω κανένα εισόδημα από πουθενά. Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω […] The post Ρόδος: «Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου» λέει η μητέρα της 9χρονης -«Μαμά, έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σοκ από τη λιποθυμία 9χρονης από πείνα - "Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;"

Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι κλειστά και η γυναίκα, που είναι άνεργη από περυσι, ψάχνει για δουλειά ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει τις κόρες της.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

9χρονη στη Ρόδο: «Μαμά, έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;»

Συγκλονιστική η ιστορία της μητέρας και της 9χρονης που λιποθύμησε σε φούρνο στη Ρόδο από την πείνα. Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα στο Mega, είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος και της έκοψαν και το ρεύμα από το σπίτι της, γιατί δεν έχει πλέον εισόδημα για να πληρώσει. «Δεν έχω κανένα εισόδημα από πουθενά. Το παιδί μου […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια της 9χρονης από τη Ρόδο: Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;

Η μητέρα τα βγάζει πέρα με μόλις 168 ευρώ το δίμηνο...

Διαβάστε το στο news.gr

9χρονη Ρόδος:«Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας προσέξουν;»

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας της 9χρονης που λιποθύμησε σε φούρνο στη Ρόδο. Η υπόθεση αυτή έφερε στο φως την κατάσταση την οποία βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι, στον τουριστικό κλάδο, με τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές, καθώς η μητέρα του κοριτσιού, εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμα […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Συγκλονίζει η 9χρονη από τη Ρόδο: Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν;

«Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν και να γίνει κάτι;». Συγκλονίζει η 9χρονη από τη Ρόδο που λιποθύμησε από την πείνα. Συγκλονίζει η ιστορία της οικογένειας άνεργων ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο, της οποίας η 9χρονη κόρη λιποθύμησε από την πείνα. Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, "Kαλημέρα Ελλάδα",  αποκάλυψε τί της είπε η κόρη της μετά το επεισόδιο: «Μαμά, έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν και να γίνει κάτι;». Η γυναίκα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο άδειο από τουρίστες νησί λόγω...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων