Άβολη στιγμή – Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης – Απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης
09:30 - 25/06/2020
Μετά από ολιγοήμερη απουσία λόγω της απώλειας του πατέρα του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξαναμπήκε Στη φωλιά των Κου Κου το […]
The post Άβολη στιγμή – Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης – Απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πίσω στους "Κου Κου" - Απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης (VIDEO)
Μετά από ολιγοήμερη απουσία λόγω της απώλειας του πατέρα του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξαναμπήκε «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο στην έναρξη της εκπομπής.
«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου. «Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη
Διαβάστε το στο thestival.grΆβολη στιγμή – Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην εκπομπή μετά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του.
Το άρθρο Άβολη στιγμή – Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΕπέστρεψε στην "Φωλιά των Κου Κου" ο Στέφανος Κωνσταντινίδης-Εκτός ο Κρατερός Κατσούλης και σήμερα
Στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" επέστρεψε ο Στέφανος που πριν λίγες ημέρες έχασε τον πατέρα του, αλλά από την εκπομπή απουσιάζει και σήμερα για τρίτη ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης, λόγω ενός προβλήματος υγείας.
"Ο Κρατερός δεν είναι ούτε σήμερα μαζί μας. Όμως πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ, πολύ σύντομα", τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.
Δείτε το video
Διαβάστε το στο entertv.gr