#Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός Κατσούλης: «Έκανα δοκιμαστικό για το Deal και περιμένω, δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο»

zappit.gr
Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το δοκιμαστικό που έχει κάνει για το Deal στον Alpha και […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Έκανα δοκιμαστικό για το Deal και περιμένω, δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο» appeared first on Zappit.
15:00 02/04/2024

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω εκφράσεις τις προθέσεις μου για το Deal»

zappit.gr
Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή του και τα επαγγελματικά του. Ο […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Έχω εκφράσεις τις προθέσεις μου για το Deal» appeared first on Zappit.
16:00 03/02/2024

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Οφείλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας ανέπαφα από το προσωπικό μας θέμα»

tlife.gr
Για τις προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές στη ζωή του μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξή του To άρθρο Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Οφείλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας ανέπαφα από το προσωπικό μας θέμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 28/01/2024

Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα αποφασίσαμε ακαριαία ότι το δικό μας κομμάτι δεν έχει πια σημασία»

thecaller.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, το μεσημέρι της Κυριακής, ανοίγοντας τον καλλιτεχνικό του χώρο στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA.Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, το μεσημέρι της Κυριακής, ανοίγοντας τον καλλιτεχνικό του χώρο στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA.Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε τόσο για τον χωρισμό των δικών του γονιών όσο και το διαζύγιο του ίδιου με την Κατερίνα Καραβάτου σε σχέση […]
20:00 26/11/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: Τότε δεν ήταν της μόδας να ρωτάνε αν έχουμε πτυχίο παρουσιαστή

Newsbeast.gr
Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11) ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Μάλιστα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το θέμα το οποίο έχει «ανοίξει» το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν μπορούν οι ηθοποιοί να παρουσιάζουν εκπομπές ή όχι. «Λατρεύω πάρα πολύ την τηλεόραση, και σαν ηθοποιός που έχω παίξει σε σίριαλ, αλλά και σαν παρουσίαση. Εγώ ξεκίνησα με την Κατερίνα Καραβάτου, ήταν και ο Κρατερός Κατσούλης που ήταν κι αυτός ηθοποιός και είπαμε μαζί να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Τότε δεν ήταν και της μόδας να ρωτάνε αν έχουμε πτυχίο παρουσιαστή, οπότε δεν νιώθαμε άβολα να το κάνουμε. Αισθάνομαι άβολα που δεν έχω αυτό το πτυχίο», είπε αρχικά με χιούμορ ο Δ
00:00 14/11/2023

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαστε σαν μονογονεϊκή οικογένεια-Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί»

instyle.gr
Στην εκπομπή «Μαμάδες» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης και μίλησε για την πατρότητα και τις ισορροπίες που υπάρχουν στην οικογένεια μετά το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis “Eπειδή οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει γνώριζα από πριν αυτήν τη συνθήκη. Σε […] The post Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαστε σαν μονογονεϊκή οικογένεια-Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί» appeared first on InStyle.
22:46 15/10/2023

Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Μαμά-δες» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο» appeared first on Zappit.
18:00 15/10/2023

Κρατερός Κατσούλης: Τα γενέθλια , οι τρεις τούρτες και η συγκίνηση

NewsBomb
Γενέθλια είχε ο Κρατερός Κατσούλης και δεν έσβησε μόνο μία αλλά τρεις τούρτες.Περισσότερα...
10:00 25/08/2023

Κρατερός Κατσούλης: Γιόρτασε τρεις φορές τα φετινά του γενέθλια

okmag.gr
Όχι μία αλλά τρεις φορές γιόρτασε ο Κρατερός Κατσούλης τα φετινά του γενέθλια. Οι φίλοι του τού έκαναν εκπλήξεις και εκείνος ευχήθηκε πολλές φορές. Ευγνώμων και με συγκίνηση για τους ανθρώπους που έχει γύρω του, ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε μια σειρά από εορταστικά βίντεο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. «Όχι μια, ούτε δυο, […] The post Κρατερός Κατσούλης: Γιόρτασε τρεις φορές τα φετινά του γενέθλια appeared first on OK! Magazine.
16:58 22/08/2023

Κρατερός Κατσούλης: Η φωτογραφία με την Αέλια και τον Αρίωνα στα Κουφονήσια

mothersblog.gr
Νέα στιγμιότυπα με τα παιδιά του δημοσίευσε ο Κρατερός Κατσούλης.Περισσότερα...
10:37 09/08/2023

Κρατερός Κατσούλης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του – «Αυτά είναι τα εγγόνια σου μάνα»

instyle.gr
Μια ανάρτηση που αναβλύζει συγκίνηση και τρυφερότητα δημοσίευσε ο Κρατερός Κατσούλης στο Instagram. Ο ηθοποιός, που βρίσκεται για διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με τα δυο του παιδιά, Αέλια και Αρίωνα, περιέγραψε την έντονη συγκίνηση που ένιωσε καθώς αναπόλησε στιγμές που περνούσε με την αγαπημένη του μητέρα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2022, στο […] The post Κρατερός Κατσούλης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του – «Αυτά είναι τα εγγόνια σου μάνα» appeared first on InStyle.
21:46 07/08/2023

Συγκινεί ο Κρατερός Κατσούλης: «Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα, γύρισα πλάτη»

Newsbeast.gr
Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Κρατερός Κατσούλης έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα. Ο ηθοποιός βρίσκεται στα Κουφονήσια και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια άκρως συγκινητική στιγμή που είχε, αναφερόμενος στη μητέρα του που έχε φύγει από τη ζωή. «Ήρθα στο “Φως Φανάρι” και κάθισα με τα παιδιά να φάμε … αλλά δεν σκέφτηκα ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα καλή μου… Όλο νόμιζα ότι θα περάσεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας, να μοιραστούμε μια μπύρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ. Γύρισα πλάτη… Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα , με καθησύχασαν ότι είναι λογικό να στενοχωριέμαι και
19:00 07/08/2023

Κρατερός Κατσούλης: Κάνει διακοπές στα Κουφονήσια και θυμάται τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή

okmag.gr
Τον Μάιο του 2022 ο Κρατερός Κατσούλης έχασε τη μητέρα του Άνια με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένος. Μάλιστα τα καλοκαίρια του τα περνούσε μαζί με τα δυο του παιδιά στα Κουφονήσια όπου η καλλιτέχνιδα μητέρα του διατηρούσε κατάστημα. Αυτές τις μέρες ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Μικρών Κυκλάδων και οι στιγμές του […] The post Κρατερός Κατσούλης: Κάνει διακοπές στα Κουφονήσια και θυμάται τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή appeared first on OK! Magazine.
09:58 07/08/2023

Κρατερός Κατσούλης: Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους followers του

okmag.gr
Για τρίτη φορά βρέθηκε στο ιατρείο ο Κρατερός Κατσούλης προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταμόσχευση μαλλιών που ξεκίνησε το 2020. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε σχετικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους ενώ έγραψε στη λεζάντα μερικές από τις σκέψεις του. «Το είχαν πολύ ανάγκη, σαφώς περισσότερο από εμένα» Ο Κρατερός Κατσούλης πόζαρε φορώντας την ειδική ρόμπα […] The post Κρατερός Κατσούλης: Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους followers του appeared first on OK! Magazine.
23:58 22/06/2023

Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός δουλειάς για μήνες

ieidiseis.gr
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός του αντέδρασε στην κούραση και το στρες.Στην κάμερα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε στον ρόλο του Αρίστου στην κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κι αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε πως η υπερκόπωση ήταν αποτέλεσμα συσσωρευμένου στρες και κούρασης: «Πρώτη φορά που ουσιαστικά διαγνώστηκα επίσημα με υπερκόπωση είναι πάρα πολλά χρόνια πίσω, δεν θυμάμαι πόσα. Ήταν ένα αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, με βασικό την πολύωρη δουλειά. Αυτό όμως σε συνδυα
18:56 11/05/2023

Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγησή του για την υπερκόπωση – «Είχα μια πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου»

tlife.gr
Ο Κρατερός Κατσούλης, που πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;», μοιράστηκε μέσα από To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγησή του για την υπερκόπωση – «Είχα μια πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:00 11/05/2023

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι φωτογραφίες με τον γιο τους, Αρίωνα για τα γενέθλιά του

okmag.gr
Επτά κεριά σβήνει σήμερα στην τούρτα του ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνας. Περήφανοι γονείς η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έκαναν αναρτήσεις στα social media και μοιράστηκαν φωτογραφίες με τον γιο τους, αλλά και ευχές από καρδιάς. «Αγόρι μου ,αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου. […] The post Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι φωτογραφίες με τον γιο τους, Αρίωνα για τα γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
14:00 11/05/2023

Κρατερός Κατσούλης: «Γνώρισα το οργανικό στρες για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια»

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα στο «Ζήσε αλλιώς». Στη σημερινή εκπομπή, ο αγαπημένος ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, που πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;», μοιράζεται μαζί μας την προσωπική του εμπειρία με την υπερκόπωση που του «χτύπησε» την […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Γνώρισα το οργανικό στρες για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια» appeared first on OK! Magazine.
13:00 11/05/2023

Σμύρνη μου αγαπημένη: Θα προβληθεί στο Netflix – τις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση

ieidiseis.gr
Σύμφωνα η εταιρία παραγωγής της ταινίας ήρθε σε συμφωνία με το Netflix για την προβολή της στην διεθνή συνδρομητική πλατφόρμα.Μετά την επιτυχία του «Maestro», της πρώτης ελληνικής σειράς που αποκτήθηκε από το Netflix, μια ελληνική ταινία ετοιμάζεται να περάσει και αυτή τις «πύλες» της συνδρομητικής πλατφόρμας. Πρόκειται για το «Σμύρνη μου αγαπημένη», την πιο πολυπρόσωπη και πολυδάπανη κινηματογραφική παραγωγή που γυρίστηκε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση και παρακολουθεί τη ζωή μιας Ελληνίδας της υψηλής κοινωνίας της Σμύρνης, από τις ένδοξες ημέρες του μικρασιατικο
15:13 26/04/2023

ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 29

logiastarata.gr
Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 29 Μαίρη (Νίκη Λάμη): Φτάνει στο τέλος της ιστορίας της με τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) και τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) γιατί της είναι αδύνατο να διαλέξει ανάμεσα σε έναν πατέρα και τον γιο του… ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 29 Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Συνεχίζει […] The post ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 29 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
06:02 07/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load