Αδ. Γεωργιάδης: Όλα για τη Θεσσαλονίκη, μπροστά η Βιομηχανία
16:37 - 25/06/2020
«H κυβέρνησή μας έχει αποφασίσει να δώσει μεγάλο βάρος στη Βιομηχανία, ήδη ιδρύσαμε το Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας, μεταφέραμε 100 εκατ....
The post Αδ. Γεωργιάδης: Όλα για τη Θεσσαλονίκη, μπροστά η Βιομηχανία appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άδ. Γεωργιάδης: Όλα για τη Θεσσαλονίκη - Είναι η πρώτη μας προτεραιότητα
Τα νέα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο ίδιος περιπλανήθηκε στα καινούρια γραφεία του Συνδέσμου και ανέφερε ότι αποτελούν δείγμα επιτυχίας. Όσον αφορά στην κυβέρνηση, υποστήριξε πως "έχει αποφασίσει να δώσει μεγάλο βάρος στη βιομηχανία. Μεταφέραμε 100 εκατ. μέσω ΕΣΠΑ μόνο για τη βιομηχανία".
Για τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. "Χθες είχε δύο ώρες συνάντηση για την ανάπλαση της ΔΕΘ. Όλα για τη Θεσσαλονίκη μας. Πρώτη προτεραιότητα μας η Θεσσαλονίκη", είπε.
Αναφερόμενος στην εποχή μετά τον κορωνοϊό,
Διαβάστε το στο thestival.grΑ.Γεωργιάδης: Όλα για τη Θεσσαλονίκη, μπροστά η Βιομηχανία
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε σήμερα την πεποίθηση ότι «η πανδημία της Covid-19 απέδειξε ότι το να έχει μια χώρα εγχώρια παραγωγή είναι μεγάλο πλεονέκτημα, ανταγωνιστικό και πραγματικό»
Αναφερόμενος ειδικά στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι η κυβέρνηση την έχει αναδείξει σε πρώτη προτεραιότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Όλα είναι για τη Θεσσαλονίκη μας».
Αναλυτικότερα, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε το μεγάλο βάρος που δίδει η ελληνική κυβέρνηση στη βιομηχανία, υπενθυμίζοντας ότι ήδη ιδρύθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας, ενώ μεταφέρθηκαν 100 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ μόνο για τον τομέα. Επιπλέον, στο νέο πρόγραμμα (το επόμενο ΕΣΠΑ) σχεδιάζονται πολλές δράσεις για να περά
Διαβάστε το στο pronews.gr