Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

11:02 - 08/10/2022

Βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για πλάνα από κάμερες ασφαλείας, που φέρονται να δείχνουν τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στη χερσόνησο του Κερτς. https://www.youtube.com/watch?v=mz7By5I2SDg&ab_channel=DefensePoliticsAsia%3AIRL Η πυρκαγιά στη γέφυρα που συνδέει τη χερσόνησο της Κριμαίας με το δίκτυο μεταφορών και συγκοινωνιών της Ρωσίας οφειλόταν στην ανατίναξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, ανακοίνωσε η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή, σύμφωνα με πρακτορεία ειδήσεων της χώρας, προσθέτοντας πως το τμήμα της γέφυρας που χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα έχει υποστεί ζημιά. «Στις 06:

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κόβουν την ανάσα» τα βίντεο με την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας – Έρευνα διέταξε ο Πούτιν

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» από τη στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία.Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» από τη στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία.Πρόκειται για πλάνα από κάμερες ασφαλείας, που φέρονται να δείχνουν τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στη χερσόνησο του Κερτς. Ήδη η Ρωσία έκανε λόγο για έκρηξη παγιδευμένου φορτηγού, κάτι που επιβεβαιώνεται και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)

Τουρισμός: Το 76% των Βρετανών δεν αλλάζει τα σχέδια διακοπών του 2023