Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος για κάποιους
06:50 - 26/06/2020
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τονίζοντας ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης, ενώ μίλησε για τη Χριστίνα Μπόμπα.Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τονίζοντας ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης και «θα είμαι για αρκετό διάστημα γιατί ασχολούμαι με κάποια άλλα πράγματα δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση.
Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια».
Ο Σάκης Τανιμανίδης αν
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.
Διαβάστε το στο thebest.grΤανιμανίδης : «Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος» (vid)
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, […]
Το άρθρο Τανιμανίδης : «Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΣάκης Τανιμανίδης στο «The 2night Show»: «Η Χριστίνα είναι εύκολος στόχος για κάποιους»
Σάκης Τανιμανίδης στο "The 2night Show": Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, το Survivor, το The Voice αλλά και το πως βίωσε τον κορωνοϊό εκείνος και η σύζυγος του.
Διαβάστε το στο pagenews.gr