#Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Χριστίνα Μπόμπα

tlife.gr
Τον έρωτά του στη Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να εκφράσει και δημόσια ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Οι γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο

eleftherostypos.gr
Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, καθώς πολλές φορές αποθεώνεται και άλλες τόσες σχολιάζεται αρνητικά. Η Χριστίνα Μπόμπα μπήξε ξανά στο μάτι του κυκλώνα. Αφορμή στάθηκε μία σειρά από φωτογραφίες που πόσταρε η ίδια. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στο Instagram γράφοντας: «Σημερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε […] Το άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Οι γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 19/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της

tlife.gr
Αντιδράσεις προκάλεσε η Χριστίνα Μπόμπα με την ανάρτησή της το βράδυ της Πέμπτης 18/4. Πιο συγκεκριμένα, To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 18/04/2024

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή απόδραση στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή απόδραση στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 13/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Συνεχίζει τα μαθήματα pole dancing – Βίντεο

tlife.gr
Μπορεί η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα να είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, ωστόσο φροντίζει να βρίσκει πάντα To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Συνεχίζει τα μαθήματα pole dancing – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 09/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μετάνιωσα που πίεσα τον εαυτό μου» – Η εξομολόγηση για την ιδιαίτερη μέρα

tlife.gr
Πιστή στο πρόγραμμα γυμναστικής της η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ξεκίνησε τη νέα της εβδομάδα κάνοντας To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μετάνιωσα που πίεσα τον εαυτό μου» – Η εξομολόγηση για την ιδιαίτερη μέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 08/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για φέτος μαζί με τις δίδυμες κόρες της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Απρίλη αλλά ο καιρός ήδη θυμίζει καλοκαίρι! Έτσι η To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για φέτος μαζί με τις δίδυμες κόρες της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 07/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία που κίνησε τις υποψίες για δεύτερη εγκυμοσύνη και η απάντησή της

tlife.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα απέκτησε πριν μερικά χρόνια με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη δυο υπέροχες δίδυμες To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία που κίνησε τις υποψίες για δεύτερη εγκυμοσύνη και η απάντησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 06/04/2024

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε την πιο απροσδόκητη απόχρωση στο biker jacket

Newsbeast.gr
Το biker jacket είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Φοριέται 24/7 και σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με ένα βραδινό φόρεμα. Συνήθως το βλέπουμε σε μαύρο χρώμα με τις χαρακτηριστικές μεταλλικές του λεπτομέρειες και ορισμένες φορές διαθέτει ενσωματωμένη ζώνη, ενώ αρκετά δημοφιλές είναι και στην καφέ εκδοχή του. Σε κάθε περίπτωση, το μπουφάν που η μόδα δανείστηκε από το στυλ των μοτοσυκλετιστών δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας, αφού συνοδεύει άνετα οποιαδήποτε εμφάνιση δίνοντάς της ένα wild twist. Eκτός από τα basic χρώματα, δηλαδή το καφέ και το μαύρο, το biker jacket δείχνει εξαιρετικό και σε έντονα χρώματα όπως
13:00 05/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παιδική χαρά με τις δίδυμες κόρες της – Βίντεο

tlife.gr
Τη νέα της βόλτα στην παιδική χαρά απόλαυσε η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Στην παιδική χαρά με τις δίδυμες κόρες της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 02/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με τις δίδυμες κόρες της για πικ νικ – Βίντεο

tlife.gr
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει το καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, αφού To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με τις δίδυμες κόρες της για πικ νικ – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 31/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίες από την μοναχική βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας

tlife.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα πέρασε ένα άκρως απαιτητικό στάδιο μέχρι να μετακομίσει οριστικά με την οικογένειά της To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίες από την μοναχική βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 27/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες στο pole dancing – Βίντεο

tlife.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο η ίδια φροντίζει να To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες στο pole dancing – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 27/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν έχω χρόνο να κάνω τηλεόραση, έχω τις μικρές, την επιχείρησή μου και τα social media»

thecaller.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά.Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά.Ειδικότερα, η influencer και επιχειρηματίας απάντησε και για τα επαγγελματικά της, τονίζοντας πως δεν έχει χρόνο να κάνει τηλεόραση. «Δεν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Σάκη. Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές, παλιά το είχαμε σκεφτεί. Αλλά τώρα εγώ έχω τις […]
13:00 26/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της μετά την επιστροφή της από τη Γερμανία

tlife.gr
Το νέο της ταξίδι στο εξωτερικό έκανε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα η οποία βρέθηκε στο Ντίσελντορφ, To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της μετά την επιστροφή της από τη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 23/03/2024

"Επέστρεψε η μαμά": Ο Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζει τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες τους στην πιο τρυφερή στιγμή

thetoc.gr
Η cute φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τα #tanimanidakia.
13:09 23/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι εξπρές στη Γερμανία χωρίς τις κόρες της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τα ταξίδια και ειδικά με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη με τον To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι εξπρές στη Γερμανία χωρίς τις κόρες της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 21/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το εντυπωσιακό πικ νικ με τις κόρες τους και φίλους την Σαρακοστή

instyle.gr
Ένα μοναδικό πικ νικ για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας προετοίμασε η Χριστίνα Μπόμπα και μοιράστηκε με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, τις κορούλες τους Φιλίππα και Ανδριάνα και λίγους φίλους. Η γνωστή influencer, ανήρτησε μία δημοσίευση με φωτογραφίες και βίντεο και μοιράστηκε με τους ακολούθους της, τις όμορφες στιγμές που πέρασαν. Το αγαπημένο ζευγάρι […] The post Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το εντυπωσιακό πικ νικ με τις κόρες τους και φίλους την Σαρακοστή appeared first on InStyle.
00:46 19/03/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα για να μένει πάντα σε «φόρμα»

govastileto.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Η γνωστή influencer, παρά της αυξημένες επαγγελματικές της δραστηριότητες, αλλά και την γεμάτη καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να φροντίζει την ίδια. Πιο αναλυτικά, η Χριστίνα Μπόμπα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο […]
21:00 13/03/2024

Με υψηλό πυρετό η Χριστίνα Μπόμπα εν μέσω μετακόμισης!

queen.gr
Δεν είχε με το μέρος της την τύχη η Χριστίνα Μπόμπα το Σαββατοκύριακο που διανύουμε αφού παρά το γεγονός ότι είχε πολλές δουλειές να φέρει εις πέρας αφού βρίσκεται εν μέσω μετακόμισης στο ανακαινισμένο σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, εκείνη είναι σε ένα κρεβάτι και... ψήνεται στον πυρετό! Περισσότερα...
09:17 25/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load