#Χριστίνα Μπόμπα

H Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσε τον καφέ της στη Νάξο με γαλάζιο μπικίνι

ProtoThema.gr
Η Xριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα καφενείο στην Απείρανθο. το χωιρό του Μανώλη Γλέζου
06:36 26/07/2024

H Χριστίνα Μπόμπα οργάνωσε spa day και περιποιήθηκε τις κόρες της!

euro2day.gr
Η μανούλα της τις περιποιήθηκε και με το παραπάνω!
18:12 24/04/2024

Στην κουζίνα η Χριστίνα Μπόμπα – Το υγιεινό και νόστιμο cheesecake που ετοίμασε

instyle.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα ετοίμασε ένα νόστιμο και υγιεινό cheesecake χωρίς ζάχαρη, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Η influencer μπήκε στην κουζίνα το απόγευμα της Τρίτης 23/4 και έφτιαξε ένα υγιεινό cheesecake που ξετρέλανε τις μικρές της κόρες. Μάλιστα μοιράστηκε τη συνταγή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Μόλις φτιάξαμε το πιο υγιεινό cheesecake του […] The post Στην κουζίνα η Χριστίνα Μπόμπα – Το υγιεινό και νόστιμο cheesecake που ετοίμασε appeared first on InStyle.
12:48 24/04/2024

Από μικρές στα... βάσανα: Η Αριάνα και η Φιλιππα Τανιμανίδη κάνουν σπα με ροζ σατέν ρόμπες και βάφουν νύχια στο σπίτι τους

thetoc.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα μετέτρεψε το σαλόνι της σε σπα για τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα και μία φίλη τους. Οι μικρομέγαλες κυρίες απολαμβάνουν την περιποίηση.
11:11 24/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που βρέθηκε στο στόχαστρο των social media – Οι φωτογραφίες που δίχασαν και οι αντιδράσεις

tlife.gr
Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram. Η γνωστή influencer To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που βρέθηκε στο στόχαστρο των social media – Οι φωτογραφίες που δίχασαν και οι αντιδράσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 23/04/2024

«Χρειάζεται να χάσεις 4 cm στην περιφέρεια» είπαν στη Μπόμπα κι απάντησε όπως πρέπει να κάνουμε όλες

queen.gr
Ούτε η Χριστίνα Μπόμπα «γλίτωσε» από τα τοξικά σχόλια των social media και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.Περισσότερα...
19:17 22/04/2024

“3-4 κιλά ακόμα από την περιφέρεια” Σάλος με τη νέα φωτό της Χριστίνας Μπόμπα ενώ γυμνάζεται

Newside.gr
Eπικριτικά σχόλια για τα κιλά της, μετά την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram όπου τη βλέπουμε να κάνει yoga, έλαβε η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer θέλησε μάλιστα να απαντήσει δημόσια και ανέβασε στα instastories σχόλιο follower, που της έγραψε πως χρειάζεται να χάσει 3-4 κιλά από την περιφέρεια.   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο [...] Το άρθρο “3-4 κιλά ακόμα από την περιφέρεια” Σάλος με τη νέα φωτό της Χριστίνας Μπόμπα ενώ γυμνάζεται εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:02 22/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που βρέθηκε στον στόχαστρο των social media – Οι φωτογραφίες που δίχασαν και οι αντιδράσεις

tlife.gr
Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram. Η γνωστή influencer To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που βρέθηκε στον στόχαστρο των social media – Οι φωτογραφίες που δίχασαν και οι αντιδράσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 22/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Τα παιχνίδια με φίλους στο νέο τους σπίτι

instyle.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψαν πρόσφατα στο σπίτι τους το οποίο ανακαίνιζαν εδώ και πολλούς μήνες. Πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει στη “φωλιά” του οικογενειακές στιγμές αλλά και στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με φίλους. Κάπως έτσι ήταν και το Σαββατοκύριακο με την influencer να μοιράζεται εικόνες και βίντεο με τους followers της στο […] The post Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Τα παιχνίδια με φίλους στο νέο τους σπίτι appeared first on InStyle.
22:46 21/04/2024

Σάκης Τανιμανίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Χριστίνα Μπόμπα

tlife.gr
Τον έρωτά του στη Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να εκφράσει και δημόσια ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Οι γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο

eleftherostypos.gr
Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, καθώς πολλές φορές αποθεώνεται και άλλες τόσες σχολιάζεται αρνητικά. Η Χριστίνα Μπόμπα μπήξε ξανά στο μάτι του κυκλώνα. Αφορμή στάθηκε μία σειρά από φωτογραφίες που πόσταρε η ίδια. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στο Instagram γράφοντας: «Σημερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε […] Το άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Οι γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 19/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της

tlife.gr
Αντιδράσεις προκάλεσε η Χριστίνα Μπόμπα με την ανάρτησή της το βράδυ της Πέμπτης 18/4. Πιο συγκεκριμένα, To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 18/04/2024

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή απόδραση στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή απόδραση στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 13/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Συνεχίζει τα μαθήματα pole dancing – Βίντεο

tlife.gr
Μπορεί η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα να είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, ωστόσο φροντίζει να βρίσκει πάντα To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Συνεχίζει τα μαθήματα pole dancing – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 09/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μετάνιωσα που πίεσα τον εαυτό μου» – Η εξομολόγηση για την ιδιαίτερη μέρα

tlife.gr
Πιστή στο πρόγραμμα γυμναστικής της η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ξεκίνησε τη νέα της εβδομάδα κάνοντας To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μετάνιωσα που πίεσα τον εαυτό μου» – Η εξομολόγηση για την ιδιαίτερη μέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 08/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για φέτος μαζί με τις δίδυμες κόρες της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Απρίλη αλλά ο καιρός ήδη θυμίζει καλοκαίρι! Έτσι η To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για φέτος μαζί με τις δίδυμες κόρες της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 07/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία που κίνησε τις υποψίες για δεύτερη εγκυμοσύνη και η απάντησή της

tlife.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα απέκτησε πριν μερικά χρόνια με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη δυο υπέροχες δίδυμες To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία που κίνησε τις υποψίες για δεύτερη εγκυμοσύνη και η απάντησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 06/04/2024

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε την πιο απροσδόκητη απόχρωση στο biker jacket

Newsbeast.gr
Το biker jacket είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Φοριέται 24/7 και σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με ένα βραδινό φόρεμα. Συνήθως το βλέπουμε σε μαύρο χρώμα με τις χαρακτηριστικές μεταλλικές του λεπτομέρειες και ορισμένες φορές διαθέτει ενσωματωμένη ζώνη, ενώ αρκετά δημοφιλές είναι και στην καφέ εκδοχή του. Σε κάθε περίπτωση, το μπουφάν που η μόδα δανείστηκε από το στυλ των μοτοσυκλετιστών δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας, αφού συνοδεύει άνετα οποιαδήποτε εμφάνιση δίνοντάς της ένα wild twist. Eκτός από τα basic χρώματα, δηλαδή το καφέ και το μαύρο, το biker jacket δείχνει εξαιρετικό και σε έντονα χρώματα όπως
13:00 05/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παιδική χαρά με τις δίδυμες κόρες της – Βίντεο

tlife.gr
Τη νέα της βόλτα στην παιδική χαρά απόλαυσε η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Στην παιδική χαρά με τις δίδυμες κόρες της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 02/04/2024

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με τις δίδυμες κόρες της για πικ νικ – Βίντεο

tlife.gr
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει το καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, αφού To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με τις δίδυμες κόρες της για πικ νικ – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 31/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load