Κώστας Μπίγαλης – «Μου έκαναν σαμποτάζ στο τραγούδι που είχα γράψει για την Έλενα Παπαρίζου»

17:30 - 26/06/2020

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, […] The post Κώστας Μπίγαλης – «Μου έκαναν σαμποτάζ στο τραγούδι που είχα γράψει για την Έλενα Παπαρίζου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μπίγαλης: "Μου έκαναν σαμποτάζ στο τραγούδι που είχα γράψει για την Έλενα Παπαρίζου" (VIDEO)

Ο Κώστας Μπίγαλης, σε συνέντευξή του στο "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο σαμποτάζ που του έκαναν το 2005 με το τραγούδι που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου. "Δεν το ‘χω με τον πληθυντικό, στους ανθρώπους μιλάω στον ενικό. Έχω δύο εγγόνια 12 και 17 χρονών. Δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από το τραγούδι. Το τραγούδι “Του Αιγαίου τα μπλουζ” δεν το πίστευα στην αρχή. Έβγαλα το τραγούδι “Μύθος” για να επιβιώσω καλλιτεχνικά. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε άνθρωπο. Δεν έχω βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά. Το 2005 μου έκαναν σαμποτάζ για το τραγούδι που είχα γράψει για την Έλενα Παπαρίζου. Ο Δάντης ήταν τυχερός που αποκλείστηκε το τραγούδι μου και κέρδισε το “My numbe

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κ.Μπίγαλης: «Tο 2005 μου έκαναν σαμποτάζ για το τραγούδι που είχα γράψει για την Έλενα Παπαρίζου» (βίντεο)

Στον Γιώργο Λιάγκα  έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο σαμποτάζ που του έκαναν το 2005 με το τραγούδι που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου. «Δεν το ‘χω με τον πληθυντικό, στους ανθρώπους μιλάω στον ενικό. Έχω δύο εγγόνια 12 και 17 χρονών. Δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από το τραγούδι. Το τραγούδι “Του Αιγαίου τα μπλουζ” δεν το πίστευα στην αρχή. Έβγαλα το τραγούδι “Μύθος” για να επιβιώσω καλλιτεχνικά. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε άνθρωπο. Δεν έχω βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά. Το 2005 μου έκαναν σαμποτάζ για το τραγούδι που είχα γράψει για την Έλενα Παπαρίζου. Ο Δάντης ήταν τυχερός που αποκλείστηκε το τραγούδι μου και κέρδισε το “My number 1”. Στην

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κ. Μπίγαλης: Μου έκαναν σαμποτάζ στο τραγούδι της Παπαρίζου (vd)

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως του έκαναν το 2005 με το τραγούδι που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου. «Δεν το ‘χω με τον πληθυντικό, στους ανθρώπους μιλάω στον ενικό. Έχω δύο εγγόνια 12 και 17 χρονών. Δεν έχω σκεφτεί […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο