The Voice: Η 19χρονη Αιμιλία συγκίνησε με την ιστορία της και την «κέρδισε» η Έλενα Παπαρίζου

22:42 - 01/11/2019

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί η Αιμιλία Καναρέλη. Η νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, έφερνε μαζί μια ιστορία ζωής […] The post The Voice: Η 19χρονη Αιμιλία συγκίνησε με την ιστορία της και την «κέρδισε» η Έλενα Παπαρίζου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Η Αιμιλία συγκίνησε με την ιστορία της και την "κέρδισε" η Έλενα Παπαρίζου

Η Αιμιλία Καναρέλη βρέθηκε απόψε στη σκηνή του The Voice. Η νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, συγκίνησε  το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία ζωής που έφερε μαζί της. Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που προηγήθηκε της εμφάνισης της, η 19χρονη τραγουδίστρια μίλησε για μια σπάνια ασθένεια με την οποία και γεννήθηκε. «Γεννήθηκα το 2000 με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δισπλασίας στο πρόσωπο. Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς μου να ξεκινήσω λογοθεραπεία αλλά και μουσική, τραγούδι για να με βοηθούσε στην ομιλία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να είναι μια μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε να είναι το πάθος μου» εξομολογήθηκε με χαμόγελο η 19χρονη Αιμιλία. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η 19χρονη Αιμιλία που συγκίνησε με την σπάνια ασθένειά της και τη γνώριζε η Ζουγανέλη, αλλά κατέληξε στην Παπαρίζου (vid)

Η νεαρή τραγουδίστρια Αιμιλία Καναρέλη ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και μαζί της έφερε μια ιστορία ζωής για μια σπάνια ασθένεια, με την οποία γεννήθηκε, που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. The post Η 19χρονη Αιμιλία που συγκίνησε με την σπάνια ασθένειά της και τη γνώριζε η Ζουγανέλη, αλλά κατέληξε στην Παπαρίζου (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο