Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά εμείς είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση»

12:14 - 27/06/2020

Ο Γάλλος χαφ με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής, χαρακτήρισε την ΑΕΚ καλή ομάδα, αλλά πρόσθεσε πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αναλυτικά όσα είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά στη κάμερα της Nova: “Είμαι αρκετά καλά, είχα έναν μικρό τραυματισμό όμως σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) προπονήθηκα κανονικά. Δεν μπορώ να πω […] The post Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά εμείς είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (28/06), τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο, για την απουσία του από το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε το στο

Βαλμπουενά: «Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση»

Για το προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (28/6) με αντίπαλο την ΑΕΚ, καθώς και για την απουσία του από τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση - Να γράψουμε ιστορία στην Ευρώπη»

Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση - Να γράψουμε ιστορία στην Ευρώπη» 27/06/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βαλμπουενά: «Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την επιστροφή από τον τραυματισμό του, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την αγάπη του κόσμου, αλλά και την ευρωπαϊκή προοπτική των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)