The Vocie: Η πιο άβολη στιγμή της Παπαρίζου- Σκίστηκε το παντελόνι (Video & Photos)

00:49 - 02/11/2019

Αυτή είναι σίγουρα η πιο άβολη στιγμή της Έλενας Παπαρίζου! Σκίστηκε το παντελόνι της! Με αφορμή ότι ένας διαγωνιζόμενος του Voice κάνει ακροβατικά, αλλά δε θα μπορούσε να κάνει στο talent show γιατί δεν φορά το κατάλληλο παντελόνι και φοβόταν μη σκιστεί το τζιν του, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε τι της είχε συμβεί σε συναυλία της! Η τραγουδίστρια λοιπόν είπε μεταξύ άλλων: «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα». Κα The post The Vocie: Η πιο άβολη στιγμή της Παπαρίζου- Σκίστηκε το παντελόνι (Video & Photos) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Η άβολη στιγμή της Παπαρίζου όταν σκίστηκε το παντελόνι της

Πώς το αντιμετώπισε η τραγουδίστρια; 

Διαβάστε το στο

The Vocie: Η πιο άβολη στιγμή της Παπαρίζου- Σκίστηκε το παντελόνι (Video & Photos)

Αυτή είναι σίγουρα η πιο άβολη στιγμή της Έλενας Παπαρίζου! Σκίστηκε το παντελόνι της!

Διαβάστε το στο NewsBomb

H Παπαρίζου περιγράφει την πιο άβολη στιγμή της: Οταν σκίστηκε το παντελόνι...

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του The Voice ένα περιστατικό σε συναυλία της, όπου της είχε σκιστεί το παντελόνι της.

Διαβάστε το στο real.gr

Η αμήχανη στιγμή της Παπαρίζου: Σκίστηκε το παντελόνι της στη σκηνή (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Αυτή είναι σίγουρα η πιο άβολη στιγμή της Έλενας Παπαρίζου. Σκίστηκε το παντελόνι της στη σκηνή.  Η δημοφιλής τραγουδίστρια και coach του The Voice περιέγραψε τι της είχε συμβεί σε συναυλία, όταν διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά.    Η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε να κάνει κάποιο «κόλπο» αλλά εκείνος αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως μπορεί να σκιστεί το παντελόνι του και να γίνει… ρεζίλι.   «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα», αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου.  «Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

The Voice: Η άβολη στιγμή της Παπαρίζου όταν σκίστηκε το παντελόνι της

Με αφορμή ότι ένας διαγωνιζόμενος του Voice κάνει ακροβατικά, αλλά δεν θα μπορούσε να τα δείξει στο talent show γιατί δεν φορούσε το κατάλληλο παντελόνι και φοβόταν μη σκιστεί, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε τι της είχε συμβεί σε συναυλία της! Η τραγουδίστρια λοιπόν είπε μεταξύ άλλων: «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι