Υπόθεση «βιτριόλι» - Φίλη Ιωάννας: «Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 4-5 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις»
10:37 - 28/06/2020
Η Χριστιάνα Πίτη, φίλη της 34χρονης, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως η Ιωάννα και η δράστιδα είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις.
Την ίδια ώρα η αδελφή της 35χρονης αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση της αδελφής της με τον άνδρα για τον οποίο φέρεται να έριξε βιτριόλι στην 34χρονη.
«Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί», τόνισε η φίλη της.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, «την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω α
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί 4-5 φορές»
«Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media», τονίζει η φίλη της Ιωάννας
Διαβάστε το στο Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις»
Για τη σχέση της Ιωάννας με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι μίλησε φίλη της 34χρονης...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Αποκαλύψεις από την αδελφή της 35χρονης
Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα η αδελφή της 35χρονης αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση της αδελφής της με τον άνδρα για τον οποίο...
The post Επίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Αποκαλύψεις από την αδελφή της 35χρονης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕπίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες αποκαλύψεις – Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Τι λέει η αδελφή της 35χρονης
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.
The post Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες αποκαλύψεις – Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Τι λέει η αδελφή της 35χρονης appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Τι λέει φίλη της 34χρονης (Video)
ΕΛΛAΔΑ
«Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί», είπε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, «την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν».
«Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθ
Διαβάστε το στο topontiki.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Τι είπε η αδελφή της δράστιδος
H Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα η αδελφή της 35χρονης αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση της αδελφής της με τον άνδρα για τον οποίο φέρεται να έριξε βιτριόλι στην […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές
Επίθεση με βιτριόλι: «Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές
Sun, 28/06/2020 - 11:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΥπόθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές
Η 35χρονη και η Ιωάννα φαίνεται να είχαν συναντηθεί στο παρελθόν και μάλιστα πέντε φορές.
Διαβάστε το στο vita.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Tι είπε η αδελφή της δράστιδος
H Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα η αδελφή της 35χρονης αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση της αδελφής της με τον άνδρα για τον οποίο φέρεται να έριξε βιτριόλι στην […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕπίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα και Έφη είχαν συναντηθεί πέντε φορές
H Iωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί, τόνισε η φίλη της μιλώντας στον ANT1. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν. Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης, σημείωσε η φίλη της
Διαβάστε το στο spoilersΕπίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές» - Πού στρέφονται οι έρευνες
Τι λέει φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι για την γνωριμία κατηγορούμενης και θύματος, την ψυχολογία της Ιωάννας και τις αναρτήσεις στα social media.Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις αποκαλύπτει φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.
«Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί», ανέφερε μάλιστα η φίλη της μιλώντας στον ANT1.
«Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν», πρόσθεσε.
Σύμφωνα δε με την ίδια, «η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕπίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Tι είπε η αδελφή της δράστιδος
AgrinioPress
Επίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Tι είπε η αδελφή της δράστιδος
H Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα η αδελφή της 35χρονης αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση της αδελφής της με τον άνδρα για τον οποίο φέρεται να έριξε βιτριόλι στην …
Επίθεση με βιτριόλι: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Tι είπε η αδελφή της δράστιδος
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 5 φορές – Αποκαλύψεις από την αδελφή της δράστιδος
Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.
Διαβάστε το στο to10.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί 4-5 φορές»
Φίλη της Ιωάννας μίλησε για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα. «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί», είπε χαρακτηριστικά η φίλη του θύματος, Χριστιάνα Πίτη, στον ΑΝΤ1. Και πρόσθεσε: «Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν». «Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η […]
Διαβάστε το στο dete.gr