Eπίθεση με βιτριόλι: Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να καταλάβει τι περνάει η Ιωάννα

11:59 - 28/06/2020

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε σε ζωντανή σύνδεση  ο  αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας του ΕΚΠΑ, Γιώργο Κυμιώνη , ο οποίος επισκέφθηκε την 34χρονη Ιωάννα στο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται, μετά από πρόσκληση της γιατρού της κοπέλας κυρίας Μαρίας Καλοφώνου.  Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η κυρία Καλοφώνου, για τον αγώνα που δίνουν οι  γιαττροί για να σωθεί η όραση της Ιωάννας, αλλά και για τον  μακρύ δρόμο για την αποκατάσταση της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Δείτε το...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει