Αμφιλοχία: Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο – Γέμισαν οι πλαζ

13:45 - 28/06/2020

AgrinioPress Αμφιλοχία: Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο – Γέμισαν οι πλαζ Αυξημένη κίνηση χωρίς προβλήματα παρουσιάζεται από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιουνίου. Διερχόμενοι με προορισμό Λευκάδα, Πρέβεζα και τις παραλίες του Ιονίου διασχίζουν την πόλη της Αμφιλοχίας τη δεύτερη μεγάλη καλοκαιρινή έξοδο μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Γεμάτες επίσης είναι και όλες οι οργανωμένες παραλίες του Δήμου Αμφιλοχίας … Αμφιλοχία: Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο – Γέμισαν οι πλαζ AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο – Γέμισαν οι πλαζ στην Αμφιλοχία (VIDEO)

Αυξημένη κίνηση χωρίς προβλήματα παρουσιάζεται από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιουνίου. Διερχόμενοι με προορισμό Λευκάδα, Πρέβεζα και τις παραλίες του Ιονίου διασχίζουν την πόλη της Αμφιλοχίας τη δεύτερη... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο – Γέμισαν οι πλαζ στην Αμφιλοχία (VIDEO)

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο στην Αμφιλοχία – Γέμισαν οι πλαζ

Αυξημένη κίνηση χωρίς προβλήματα παρουσιάζεται από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιουνίου. Διερχόμενοι με προορισμό Λευκάδα, Πρέβεζα και τις παραλίες του Ιονίου διασχίζουν την πόλη της Αμφιλοχίας τη δεύτερη μεγάλη καλοκαιρινή έξοδο μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Γεμάτες επίσης είναι και όλες οι οργανωμένες παραλίες του Δήμου Αμφιλοχίας ... The post Αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο στην Αμφιλοχία – Γέμισαν οι πλαζ appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»