The Voice: Η παίκτρια που συγκίνησε την Έλενα Παπαρίζου με το παρελθόν της (βίντεο)

07:28 - 02/11/2019

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί η Αιμιλία Καναρέλη. Η νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, έφερνε μαζί μια ιστορία ζωής που συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που προηγήθηκε της εμφάνισης της, η 19χρονη τραγουδίστρια μίλησε για μια σπάνια ασθένεια με την οποία και γεννήθηκε. «Γεννήθηκα το 2000 με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δισπλασίας στο πρόσωπο. Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς μου να ξεκινήσω λογοθεραπεία αλλά και μουσική, τραγούδι για να με βοηθούσε στην ομιλία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να είναι μια μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε να είναι το πάθος μου» εξομολογήθηκε με χαμόγελο η 19χρονη Αιμιλία. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ατύχημα της Έλενας Παπαρίζου με το… παντελόνι της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του The Voice ένα περιστατικό σε συναυλία της, όπου της είχε σκιστεί το παντελόνι της. «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα» είπε η τραγουδίστρια. «Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις