Επιτέλους η Τζούλια Νόβα λύνει το «μυστήριο»: «Χωρίσαμε γιατί δεν με άφηνε να βγαίνω» (βίντεο)

11:49 - 29/06/2020

Δεν έχουμε παράπονο. Η Τζούλια Νόβα φροντίζει να μας ενημερώνει πλήρως για το παρασκήνιο του χωρισμού της με τον Γιάννη Μάρκου. Κάθε μέρα όλο και κάποιο καινούργιο γεγονός έρχεται στην επιφάνεια όπως το σημερινό, που η Τζούλια Νόβα μας ενημέρωσε για το τι ήταν αυτό που της έκανε να πάρει τα «μπογαλάκια» της και να αποχωρήσει από αυτή τη σχέση. «Τις πρώτες δύο εβδομάδες η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ άσχημα, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμουν εγώ. Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα τη

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις