Βρετανία: «Έπεσαν» τα μεγαλύτερα τουριστικά site από τις κρατήσεις – Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα

12:11 - 29/06/2020

Οι Βρετανοί έριξαν στην κυριολεξία ακόμα και το site του Eurostar ψάχνοντας να κλείσουν διακοπές. Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνεται η άρση των μέτρων. Ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι οι πιο δημοφιλείς. Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της Βρετανικής κυβέρνησης οι Βρετανοί δείχνουν να μην κρατιούνται για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι κρατήσεις έχουν σημειώσει έκρηξη τα τελευταία 24ωρα και μέσα στο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Daily Mail τα μεγαλύτερα τουριστικά site είδαν τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση 350% ενώ οι κρατήσεις ήταν 80% πάνω από την περασμένη...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρετανία: «Έπεσαν» τα μεγαλύτερα τουριστικά site από τις κρατήσεις – Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα

Οι Βρετανοί έριξαν στην κυριολεξία ακόμα και το site του Eurostar ψάχνοντας να κλείσουν διακοπές. The post Βρετανία: «Έπεσαν» τα μεγαλύτερα τουριστικά site από τις κρατήσεις – Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει