Εξομολόγηση της Β.Τριφύλλη: «Δεν με θέλουν πια, μάλλον γιατί μεγάλωσα»

09:47 - 30/06/2020

Η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στο γεγονός ότι δεν εργάζεται πια στο θέατρο, εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της.  «Δεν ξέρω αν είμαι καλά. Μου λείπει η δουλειά μου πάρα πολύ! Φτάνει η στιγμή που πάει 8 η ώρα και σηκώνομαι να πάω στο θέατρο. Έτσι, από μόνη μου». Όσο για τον λόγο που δεν δέχεται πια επαγγελματικές προτάσεις, ανέφερε πως ενδεχομένως να μην τη θέλουν λόγω ηλικίας: «Νομίζω ότι δεν με θέλουν πια, μάλλον γιατί μεγάλωσα! Γιατί έχουν βγει τόσο ωραίοι νέοι ηθοποιοί. Εγώ όμως δεν διεκδικώ να παίξω την Ιουλιέτα, θα είχε πλάκα βέβαια». Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν της λείπει η τηλεόραση, απάντησε με χιούμορ: «Όχι μόνο τηλεόραση, πολλά (πράγματα) έχω να κάνω καιρό».

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσια Τριφύλλη: Δεν με θέλουν πια μάλλον γιατί μεγάλωσα

Διάθεση για αποκαλύψεις και εξομολογήσεις είχε η Βάσια Τριφύλλη η οποία με παράπονο αποκάλυψε πως τώρα που μεγάλωσε δεν την θέλουν πια. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι δεν εργάζεται πια στο θέατρο, εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της: «Δεν ξέρω αν είμαι καλά. Μου λείπει η δουλειά μου πάρα πολύ! Φτάνει η στιγμή που πάει 8 η ώρα και σηκώνομαι να πάω στο θέατρο. Έτσι, από μόνη μου». Όσο για τον λόγο που δεν δέχεται πια επαγγελματικές προτάσεις, ανέφερε πως ενδεχομένως να μην τη θέλουν λόγω ηλικίας: «Νομίζω ότι δεν με θέλουν πια, μάλλον γιατί μεγάλωσα! Γιατί έχουν βγει τόσο ωραίοι νέοι ηθοποιοί. Εγώ όμως δεν διεκδικώ να παίξω την Ιουλιέτα, θα είχε πλάκα βέβαια». Τέλος, όταν ρωτήθηκ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Το παράπονο της Βάσιας Τριφύλλη: «Νομίζω ότι δεν με θέλουν πια, μάλλον γιατί μεγάλωσα» (video)

Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το Ραντεβού στα τυφλά. Έχει τιμηθεί με το έπαθλο Παναθήναια για την προσφορά της στην επιθεώρηση την περίοδο 2000 – 2002 και γενικά έχει στο ενεργητικό της μεγάλη επιτυχία στο θέατρο. Ο λόγος για την Βάσια Τριφύλλη, η οποία εδώ και πολύ καιρό, απουσιάζει από […] The post Το παράπονο της Βάσιας Τριφύλλη: «Νομίζω ότι δεν με θέλουν πια, μάλλον γιατί μεγάλωσα» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις