#Βάσια Τριφύλλη

Βάσια Τριφύλλη για Γιώργο Νταλάρα: «Αν τον είχα απέναντί μου θα τον έ…ζα πατόκορφα»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Νταλάρα. «Τα Mέσα δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν είχα κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν […]
14:00 14/03/2024

Βάσια Τριφύλλη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μια δική του εκπομπή»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή To άρθρο Βάσια Τριφύλλη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μια δική του εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 14/03/2024

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καβαλημένος, πιστεύει ότι αυτός είναι μόνο και κανένας άλλος»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καβαλημένος, πιστεύει ότι αυτός είναι μόνο και κανένας άλλος» appeared first on Zappit.
21:00 02/03/2024

Βάσια Τριφύλλη: Ξεσπά για πασίγνωστο μητροπολίτη – «Είναι πολύ μα…κας, Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου»

zappit.gr
Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε η Βάσια Τριφύλλη στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή Γεια Σου. Η γνωστή […] The post Βάσια Τριφύλλη: Ξεσπά για πασίγνωστο μητροπολίτη – «Είναι πολύ μα…κας, Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου» appeared first on Zappit.
14:00 02/03/2024

Συγκινεί η Βάσια Τριφύλλη: Μου είπαν ότι δεν μπορώ να υιοθετήσω παιδί επειδή έχω καρκίνο και θα το κολλήσω – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, πλάι στην υιοθετημένη της κόρη, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και προχώρησε πριν από αρκετά χρόνια στην υιοθεσία. Γιατί δεν έκανε παιδιά η Βάσια Τριφύλλη Ειδικότερα, η ηθοποιός υπογράμμισε ότι «είχα αποφασίσει...
22:09 02/02/2024

Βάσια Τριφύλλη: «Μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω παιδί επειδή έχω καρκίνο και θα το κολλήσω»

thecaller.gr
Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha.Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha.Πλάι στην υιοθετημένη της κόρη, η αγαπημένη μας ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και προχώρησε πριν από αρκετά χρόνια σε αυτήν την απόφαση. Ειδικότερα, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα αποφασίσει […]
20:00 01/02/2024

Βάσια Τριφύλλη: «Την ιστορία του καρκίνου τη θυμάμαι ροζ, δεν έχει έρθει ακόμα η δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

tlife.gr
Η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στις 10, μιλώντας για τις έντονες στιγμές της To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: «Την ιστορία του καρκίνου τη θυμάμαι ροζ, δεν έχει έρθει ακόμα η δύσκολη στιγμή της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 22/01/2024

Βάσια Τριφύλλη: «Αυτός ήταν ο Θανάσης Βέγγος»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Αυτός ήταν ο Θανάσης Βέγγος» appeared first on Zappit.
10:00 26/12/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Μερικοί επώνυμοι που πάθαμε καρκίνο δεν ήταν τυχαίο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Μερικοί επώνυμοι που πάθαμε καρκίνο δεν ήταν τυχαίο» appeared first on Zappit.
09:00 23/12/2023

Βάσια Τριφύλλη: Θεωρώ κακόμοιρους τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου

Newsbeast.gr
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποτύπωσε τη νοσταλγία της για την τηλεόραση, σχολίασε το «First dates» και αποκάλυψε πόσες φορές την έχουν απατήσει. Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση και πόσο της έχει λείψει η «δράση» αλλά και για το «Ραντεβού στα τυφλά». «Στην αρχή κατηγορούσα την τηλεόραση, τώρα την αγαπώ. Μου λείπει η δουλειά μου. Θα ήθελα να μου πουν ‘ρε, Τριφύλλη, γιατί είσαι σπίτι σου;’ Ήταν άδικη η τόσο απότομη διακοπή για ‘το Ραντεβού στα τυφλά’, κανένας δεν μου είπε κάτι», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη. Η πρώτη παρουσιάστρια του «Ραντεβού στα τυφλά», σχολιάζει το «First dates» και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Έχω παιδέψει πολύ κόσμο. Θεωρώ κακόμοιρο
10:00 20/09/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μπορείς να στηριχτείς στον Σταμάτη Φασουλή ακόμα κι αν είναι φίλος σου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τους […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μπορείς να στηριχτείς στον Σταμάτη Φασουλή ακόμα κι αν είναι φίλος σου» appeared first on Zappit.
09:00 20/09/2023

Ο Μπάρτζης βγάζει υποψήφιο τον πρώην κολλητό Μπόγδανο στο Survivor All Star και το Twitter πήρε θέση

queen.gr
«Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα», είχε σοφά πει η Βάσια Τριφύλλη στις προηγούμενες εκλογές αλλά στις ομάδες του φετινού Survivor All Star φαίνεται πως και φιλίες χάλασαν και κολλητοί απομακρύνθηκαν και όλοι έχουν μάτια στραμμένα στο Γαλάτσι πια.Περισσότερα...
10:36 24/05/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Θέλω σεξ…» (vids)

to10.gr
Ακομπλεξάριστη η Βάσια Τριφύλλη!
15:44 29/03/2023

Βάσια Τριφύλλη: Ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ

Newsit
«Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη», λέει η Βάσια Τριφύλλη. Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με το χιούμορ που τη διακρίνει στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για όλα. Η δύσκολη περίοδος της ζωής της, οι έρωτες, η τηλεόραση, οι αισθητικές επεμβάσεις… «Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα ... Περισσότερα To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:56 29/03/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν»

neolaia.gr
«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».
11:54 29/03/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα»

tlife.gr
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day για τις πιο To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:38 29/03/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»

zappit.gr
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με το χιούμορ που τη διακρίνει στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για όλα. Η […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη» appeared first on Zappit.
09:32 29/03/2023

Πλήθος επωνύμων σε συνέδριο με συγκλονιστικές εξομολογήσεις από Βάσια Τριφύλλη και Μαρία Ιωαννίδου

zappit.gr
Με μεγάλη λαμπρότητα, συγκίνηση, ηχηρές εξομολογήσεις ζωής, από τις ομιλίες της Βάσιας Τριφύλλη, της Μαρίας Ιωαννίδου, της Ρεγγίνας Μακέδου, της […] The post Πλήθος επωνύμων σε συνέδριο με συγκλονιστικές εξομολογήσεις από Βάσια Τριφύλλη και Μαρία Ιωαννίδου appeared first on Zappit.
14:44 27/03/2023

Βάσια Τριφύλλη: «Είχα θυμώσει πάρα πολύ, ήθελα να τους πλακώσω όλους στα χαστούκια»

zappit.gr
Για τον περίφημο καβγά της με τον Απόστολο Γκλέτσο και τη viral ατάκα της ότι “οι φιλίες δεν χαλάνε για […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Είχα θυμώσει πάρα πολύ, ήθελα να τους πλακώσω όλους στα χαστούκια» appeared first on Zappit.
13:48 15/03/2023

Βάσια Τριφύλλη για Απόστολο Γκλέτσο: «Έκανε την πρώτη κίνηση να τα βρούμε μετά τον καβγά»

okmag.gr
Το παρασκήνιο της viral ατάκας της από τον δημόσιο καβγά με τον Απόστολο Γκλέτσο στο παλιό Mega έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Το «δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, ρε μαλ@@» έχει μείνει αν και η ίδια όπως είπε δεν το κατάλαβε ότι έγινε viral. «Το σκότωσα το χέρι μου, το χτύπαγα στο τραπέζι, έγινε […] The post Βάσια Τριφύλλη για Απόστολο Γκλέτσο: «Έκανε την πρώτη κίνηση να τα βρούμε μετά τον καβγά» appeared first on OK! Magazine.
13:16 15/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load