Ελένη Μενεγάκη: O γιατρός την αιφνιδίασε στον αέρα της εκπομπής (βίντεο)

10:28 - 30/06/2020

Η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή για ακόμα μια φορά φιλοξένησε μέσω Skype την διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής «Γ. Γεννηματά», Ματίνα Παγώνη η οποία μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού. Λίγο πριν κλείσουν την live σύνδεσή τους, η κυρία Ματίνα Παγώνη ξάφνιασε την παρουσιάστρια αναφερόμενη στην αποχώρησή της από την τηλεόραση. «Κυρία Παγώνη σας ευχαριστούμε γι’ άλλη μια φορά πάρα πολύ. Όλες τις φορές που μιλήσατε και μας βοηθήσατε. Αυτό που μας δίνατε ήταν να αισθανόμαστε καλά. Μας δίνατε λύσεις, ψυχραιμία, οδηγίες κατανοητές, ανθρώπινες, αληθινές και γι΄ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ», είπε η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ολοκλήρωναν την σύνδεσή τους. Η γιατρός, εκτός από τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μενεγάκη- Θεοδωρίδου: Η συγκίνηση και τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» (βίντεο)

Η παρουσιάστρια μία μέρα ππριν το μεγάλο φινάλε υποδέχτηκε μέσω Skype την κουμπάρα της και τραγουδίστρια.

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής "Ελένη"

Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha. Η παρουσιάστρια όταν άκουσε τα τραγούδια της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής. «Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε το

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής! «Βγήκα έξω ερείπιο»

"Δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό". The post Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής! «Βγήκα έξω ερείπιο» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη: Η στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα μαζί με τη Θεοδωρίδου στον αέρα της εκπομπής [Βίντεο]

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αποφάσισε μετά από τρεις δεκαετίες να εγκαταλείψει την τηλεόραση, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελένη Μενεγάκη – Θεοδωρίδου: Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη»

Μία μέρα πριν το... μεγάλο φινάλε της εκπομπής

Διαβάστε το στο to10.gr

Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη»

Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha. Η παρουσιάστρια όταν άκουσε τα τραγούδια της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής. «Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη»

Μία μέρα πριν το… μεγάλο φινάλε της εκπομπής Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha. Η παρουσιάστρια όταν άκουσε τα τραγούδια της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής. «Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις