#Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από το αεροπλάνο και το μήνυμα – «Πουθενά αλλού δεν θα ήθελα να ζήσω»

tlife.gr
Ταξίδι στο εξωτερικό για την Ελένη Μενεγάκη η οποία επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έκανε τη νέα της To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από το αεροπλάνο και το μήνυμα – «Πουθενά αλλού δεν θα ήθελα να ζήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:44 21/10/2024

Άγγελος Λάτσιος: Αποκάλυψε τι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει η Ελένη Μενεγάκη

govastileto.gr
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος είναι λάτρης της περιπέτειας. Ο 22χρονος Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε, αυτή τη φορά, να πάει για κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα και το πρωί της Δευτέρας 21/10 μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε κάτω από τη δημοσίευσή του: «Καταπληκτικό! Μαγικό !!! Μοναδική […]
20:21 21/10/2024

Οι καταδύσεις του Άγγελου Λάτσιου στην Ερυθρα Θάλασσα: Πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη;

Παραπολιτικά
«Πραγματικά μαγικό. Λες να καταφέρω ποτέ να σε πάρω μαζί μου για να τα δεις;», έγραψε κάτω από το σχόλιο της μητέρας του
18:37 21/10/2024

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη πήγε για κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα - Η αντίδρασή της

Newsit
Ο Άγγελος Λάτσιος ταξίδεψε μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα για να κάνει κατάδυση. Η μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη αντέδραση στην ανάρτηση του γιου της, όμως όχι ως…κλασσική Ελληνίδα μάνα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ ενεργή στα social media, το ίδιο και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος. Αυτή τη φορά ο 22χρονος, έκανε μία ανάρτηση στα social ... Περισσότερα To άρθρο Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη πήγε για κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα - Η αντίδρασή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:27 21/10/2024

Δήμος Βερύκιος: H "φρεγάτα" Μενεγάκη και το "μυστήριο" του 1.000.000 €

Παραπολιτικά
Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για την Ελένη Μενεγάκη και για το «χρυσό» συμβόλαιο του 1.000.000 ευρώ με κυρία της ενημέρωσης
08:46 18/10/2024

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έχω μεγάλη αγάπη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν χρειάζεται να επικοινωνούμε

Newsit
“Υπάρχουν βάσεις” επισήμανε, με νόημα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη. Για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, πλάι στη Ναταλία Γερμανού, καθώς και την προηγούμενη της συνεργασία, με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην κάμερα του Breakfast@star και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου.  «Αν και φοβόμουν το σαββατοκύριακο, τελικά μου ... Περισσότερα To άρθρο Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έχω μεγάλη αγάπη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν χρειάζεται να επικοινωνούμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:37 17/10/2024

Δέσποινα Τσόκου: «Όσες φορές έχω δεχτεί πλήγματα στη δουλειά, ήταν μόνο από γυναίκες»

in.gr
Η δημοσιογράφος Δέσποινα Τσόκου μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το κλίμα στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», αλλά και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στη δουλειά.
17:37 17/10/2024

Δέσποινα Τσόκου για Ελένη Μενεγάκη: «Θα πω αυτό που λένε όλοι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno παραχώρησε η Δέσποινα Τσόκου. Τη δημοσιογράφο του MEGA συνάντησε η Ευάννα Ζουμπούρογλου, ρωτώντας τη […] The post Δέσποινα Τσόκου για Ελένη Μενεγάκη: «Θα πω αυτό που λένε όλοι» appeared first on Zappit.
15:02 17/10/2024

O Βερύκιος για την παρουσιάστρια που έλαβε 1 εκατομμύριο για μεταγραφή: «Μετρούσε τα μετρητά στο αυτοκίνητο, της χτύπησα το τζάμι»

Newsbeast.gr
Ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε σε μια παλιά μεταγραφή του Alpha όπου μια παρουσιάστρια έλαβε το ποσό μαμούθ του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε το σκηνικό που έζησε τότε με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια: «Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το πακέτο. Ήμασταν τότε στην Κάντζα και ήξερα ποια ώρα θα έρθει. Εκείνη την ώρα λοιπόν έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Αφήνω το αυτοκίνητο στη θέση του και βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Εκείνη και ο οδηγός ήταν τόσο αφοσιωμένοι στο μέτρημα και ήταν και πολλά. Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε “τι θέλεις;”. Όποιος παίρνει
14:57 17/10/2024

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega – Οι 6 λέξεις που είπε

Παραπολιτικά
Ο ρεπόρτερ του αεροδρομίου συνέλαβε την Ελένη Μενεγάκη να "πετάει" για άγνωστο προορισμό. Ήταν ευδιάθετη και χωρίς καν να ερωτηθεί πρόλαβε να πει μόλις δέκα λέξεις - Δείτε το βίντεο με τη γνωστή παρουσιάστρια
14:37 16/10/2024

Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη: Eίναι μια κ@@@πετσωμένη φρεγάτα, σκληρή διαπραγματεύτρια

Newsit
Την εκτίμησή του ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση εξέφρασε ο Δήμος Βερύκιος, μιλώντας στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα στο Astra TV του Βόλου. Όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος, η Ελένη Μενεγάκη ήταν σκληρή διαπραγματεύτρια στα συμβόλαιά της. «Την έχω χαρακτηρίσει μία κ@@@πετσωμένη φρεγάτα της τηλεόρασης. Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να κάνει τόσο ... Περισσότερα To άρθρο Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη: Eίναι μια κ@@@πετσωμένη φρεγάτα, σκληρή διαπραγματεύτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:54 16/10/2024

Εβελίνα Παπούλια: Δεν έχει γίνει κουβέντα με τη Μενεγάκη, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα

Newsit
«Είχε συνδυαστεί ο ρόλος μου με την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν τη μιμήθηκα» δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια. Την Εβελίνα Παπούλια υποδέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα στο Καλύτερα Αργά το βράδυ της Τρίτης (15.10.24) και μίλησε για τους Δύο Ξένους και τις ομοιότητες που είχε ο ρόλος της με την Ελένη Μενεγάκη. «Δεν ήταν μία ευχάριστη περίοδος ... Περισσότερα To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: Δεν έχει γίνει κουβέντα με τη Μενεγάκη, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:10 16/10/2024

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη»

tlife.gr
Τη Δαναη Μπάρκα συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και η ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια το βράδυ της To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:18 15/10/2024

Δανάη Μπάρκα: «Μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι κουτό»

tlife.gr
Αμέσως μετά τη συνέντευξη της στον Κώστα Τσουρό στο Mega, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δανάη To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι κουτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:02 14/10/2024

Η Μενεγάκη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και στέλνει σημαντικό μήνυμα! (ΦΩΤΟ)

sportime.gr
Δείτε την Ελένη Μενεγάκη! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
13:37 11/10/2024

Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της

Newsbeast.gr
Ένα σημαντικό μήνυμα που αφορά όλες τις γυναίκες έστειλε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από το προφίλ της στο Instagram, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της. «Τον μήνα των γενεθλίων μου τον έχω συνδυάσει με τον ετήσιο έλεγχο του στήθους μου, δηλαδή τη μαστογραφία! Εσείς κορίτσια μου το έχετε βάλει στο πρόγραμμα; Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η πρόληψη σώζει ζωές», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύοντας παράλληλα τρεις φωτογραφίες της όπου φαίνεται ξεκούραστη και όμορφη. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έχει γενέθλια στις 29 Οκτωβρίου.
11:04 11/10/2024

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

instyle.gr
H Ελένη Μενεγάκη με ανάρτησή της στα social media θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις διαδικτυακές της φίλες. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, η οποία απέχει φέτος από την τηλεόραση, υπογράμμισε το πόσο σημαντική είναι η μαστογραφία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτηση της, κάθε χρόνο συνδυάζει τον […] The post Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού appeared first on InStyle.
00:13 11/10/2024

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Σπάνια δημόσια οικογενειακή έξοδος με την 9χρονη κόρη τους Μαρίνα

govastileto.gr
Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος έχει επιλέξει να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική παρουσία της και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της, αφού πέρασε ένα ήρεμο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, έχει επιστρέψει πλέον στην πρωτεύουσα. Το πρωί του Σαββάτου 5/10 βρέθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς, όπου απήλαυσε τη βόλτα και τα ψώνια […]
19:39 09/10/2024

Μούσα του Γκοτιέ η Φουρέιρα: Από το πάρτι του Γάλλου σχεδιαστή στο Παρίσι, σε γκαλά στο Λονδίνο - 1.300.000 οι followers στο Instagram

Παραπολιτικά
Κάποτε υπερείχαν η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Μενεγάκη… Τώρα o «θρόνος» ανήκει στην Ελένη, που έχει ξεπεράσει το 1.300.000 followers. Τι μένει; Μια διεθνής συνεργασία (ίσως);
08:55 09/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load