#Ελένη Μενεγάκη

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Newsbeast.gr
Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό αλλά και το πώς είναι η παρουσιάστρια ως συνεργάτιδα, σχολίασε ο μουσικός παραγωγός Dj Valentino σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» του Star Channel το πρωί της Τετάρτης (24/04). «Η Ελένη είναι μεγάλο σχολείο. Πιστεύω ότι τελειώνει τη συνεργασία της με το MEGA, όχι επειδή δεν της άρεσε αλλά επειδή ήρθε η ώρα να τελειώσει. Και στην τηλεόραση, όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Θα βρει τον δρόμο να είναι εκεί που θέλει και πρέπει, για να είναι ευτυχισμένη», σχολίασε ο DJ Valentino. «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει. Είναι πολύ
23:05 24/04/2024

Μεγακλής Βιντιάδης για Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιοι καλοί άνθρωποι πίσω από τις κάμερες με σχολιάζανε αρνητικά»

tlife.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για την περίοδο To άρθρο Μεγακλής Βιντιάδης για Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιοι καλοί άνθρωποι πίσω από τις κάμερες με σχολιάζανε αρνητικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/04/2024

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

thecaller.gr
Ένα ιδιαίτερο σχόλιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του την Τρίτη. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να συνεργάζεται με την Acun Medya για να κάνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ένα ιδιαίτερο σχόλιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του την Τρίτη. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να συνεργάζεται με την Acun Medya για να κάνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ. «Υπάρχουν διάφορα σενάρια παιδιά,,, Το έχω πει ότι τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ακούω ένα σενάριο […]
05:11 24/04/2024

Κατερίνα Γκαγκάκη: Θα είναι στο «TV Queen»

govastileto.gr
Η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωί της Τρίτης 23/4 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το «TV Queen», αλλά και την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη. Αρχικά, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε για το «TV Queen»: «Μη μου ευχηθείτε ακόμα καλή αρχή αλλά φαντάζομαι ότι θα το κάνετε πολύ γρήγορα. […]
05:05 24/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: "Είναι στιγμές που αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό"

thetoc.gr
Η Ελένη Μενεγάκη εξηγεί πώς χειρίζεται τον κόσμο των social media
18:12 23/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια»

tlife.gr
Για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/04/2024

Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: «Μακάρι να επιστρέψει στον ΑΝΤ1»

tlife.gr
Για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη αλλά και το ενδεχόμενο να τις δούμε να συνεργάζονται To άρθρο Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: «Μακάρι να επιστρέψει στον ΑΝΤ1» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 23/04/2024

Δήμος Βερύκιος: "Η Ελένη Μενεγάκη είναι μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα, διαπραγματεύεται πολύ σκληρά το τομάρι της"

patrasevents.gr
"Ο Δημητράκης ο Παπανώτας δεν κάνει για την πολιτική. Δεν τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιο και τον... έφαγαν οι κότες"
07:53 23/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους – Αποκλειστική φωτογραφία από το πλοίο

tlife.gr
Μετά την απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη να αποχωρήσει οριστικά από το Mega μετά από To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους – Αποκλειστική φωτογραφία από το πλοίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 22/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα πιθανά σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον – Οι κλειστές πόρτες και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί

tlife.gr
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Mega μετά από τρία χρόνια To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα πιθανά σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον – Οι κλειστές πόρτες και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 22/04/2024

Η Στεφανία Γουλιώτη δίνει spoiler για το Maestro: Με την Κλέλια ερχόμαστε σε κόντρα

Newsit
Παιδί ενός μεγάλου έρωτα η ίδια, η Στεφανία Γουλιώτη, που παίζει στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, βρέθηκε σήμερα (22.04.2024) καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και έδωσε… spoiler στην Ελένη Μενεγάκη. Η σειρά Maestro επιστρέφει στις οθόνες στις 16 Μαΐου και η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει μια σκηνή όπου εκείνη και ... Περισσότερα To άρθρο Η Στεφανία Γουλιώτη δίνει spoiler για το Maestro: Με την Κλέλια ερχόμαστε σε κόντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:01 22/04/2024

Η Survivor Μενεγάκη και τα σχόλια για τη σκληρή «βασίλισσα»: Πόση Ελένη αντέχει τελικά η TV;

queen.gr
Οι «προτάσεις», το brand, η φρεγάτα και το σίριαλ της επόμενης ημέρας για την Ελένη Μενεγάκη. Περισσότερα...
16:17 22/04/2024

“Επιτέλους θα ξεκουραστώ”: Σε ποια μέρη έκλεισε η Ελένη διακοπές μετά την αποχώρηση από το Mega

Newside.gr
Η Ελένη Μενεγάκη δεν σχεδιάζει μόνο τι θα κάνει την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση και σε ποιο κανάλι θα την δούμε, αλλά ήδη προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η παρουσιάστρια ανυπομονεί Φυσικά ένα μήνα θα ξεκουραστεί στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου και στη συνέχεια θα κάνει tour με το σκάφος της στα [...] Το άρθρο “Επιτέλους θα ξεκουραστώ”: Σε ποια μέρη έκλεισε η Ελένη διακοπές μετά την αποχώρηση από το Mega εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:02 22/04/2024

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη: «Θεωρώ ότι έχει ακόμα τηλεοπτικό ψωμί»

neolaia.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.
11:47 22/04/2024

Σάββας Πούμπουρας για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν με απασχολεί καθόλου που φεύγει από το Mega»

tlife.gr
Τον Σάββα Πούμπουρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ο δημοσιογράφος, Ηλίας Σκουλάς στο To άρθρο Σάββας Πούμπουρας για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν με απασχολεί καθόλου που φεύγει από το Mega» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: «Έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί, δεν γνωρίζω τις διαπραγματεύσεις της»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Λίτσα Πατέρα και μίλησε για όλους και To άρθρο Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: «Έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί, δεν γνωρίζω τις διαπραγματεύσεις της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: Τη βραδινή ζώνη πάντα την αγαπούσα

Newsit
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και καλά κάνει», λέει η Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η παρουσιάστρια απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη βραδινή ζώνη που αγαπάει, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη. «Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Οι σχέσεις ... Περισσότερα To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Τη βραδινή ζώνη πάντα την αγαπούσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: Κάνω τη νόστιμη και τη μυστηριώδη, έγραψε στο Instagram

Newside.gr
Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με την αποχώρησή της από το MEGA και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την επιθυμία της. Η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι απασχόλησε όσο λίγα θέματα τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις εικασίες γύρω από αυτή την εξέλιξη να διαδέχονται η μία, την άλλη. [...] Το άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Κάνω τη νόστιμη και τη μυστηριώδη, έγραψε στο Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η τελευταία τηλεοπτική σταρ»

neolaia.gr
«Είναι σκληρή διαπραγματεύτρια χρόνια τώρα και καλά κάνει»
10:47 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load