Μπάιντεν: Προεκλογική εκστρατεία χωρίς συγκεντρώσεις λόγω κορωνοϊού
21:55 - 30/06/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι τηρώντας τις οδηγίες των γιατρών, δεν θα οργανώσει καμία προεκλογική συγκέντρωση, λόγω της πανδημίας της Covid-19, σε αντίθεση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
«Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η πιο παράξενη προεκλογική εκστρατεία της σύγχρονης ιστορίας», είπε σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ. «Θα ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τη χώρα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα οργανώσω συγκεντρώσεις», είπε ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Τραμπ επικρίθηκε δριμύτατα επειδή οργ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω πανδημίας
Διαβάστε το στο Χωρίς συγκεντρώσεις η προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν λόγω κορωνοϊού
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα ότι τηρώντας τις οδηγίες των γιατρών, δεν θα οργανώσει καμία προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, λόγω της πανδημίας της Covid-19, εν αντιθέσει με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΤέλος οι προεκλογικές συγκεντρώσεις για τον Μπάϊντεν
Οι υποψήφιος του κόμματος των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει άλλες συγκεντρώσεις έως και τον προσεχή Νοέμβριο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΟ Τζο Μπάιντεν δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω της πανδημίας
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 30/6 ότι τηρώντας τις οδηγίες των γιατρών, δεν θα οργανώσει καμία προεκλογική συγκέντρωση, λόγω της πανδημίας της Covid-19, σε αντίθεση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, τον απερχόμενο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
"Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η πιο παράξενη προεκλογική εκστρατεία της σύγχρονης ιστορίας", είπε σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ. "Θα ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τη χώρα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα οργανώσω συγκεντρώσεις", είπε ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.Ο Τραμπ επικρίθηκε δριμύτατα επειδή οργ
Διαβάστε το στο Τερματίζει ο Τζο Μπάιντεν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, λόγω της πανδημίας
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι τηρώντας τις οδηγίες των γιατρών,
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟ Τζο Μπάιντεν δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω της πανδημίας
Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω της πανδημίας
Tue, 30/06/2020 - 22:51
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΜπάιντεν: Δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω της πανδημίας
Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι ελπίζει να ανακοινώσει στις αρχές Αυγούστου το όνομα της υποψήφιας αντιπροέδρου του
Διαβάστε το στο mononews.grΜπάιντεν: Δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω κορονοϊού
Την ανακοίνωση πως δεν θα οργανώσει καμία προεκλογική συγκέντρωση λόγω κορονοϊού, έκανε σήμερα ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν. Όπως επεσήμανε, ακολουθεί τις συστάσεις των γιατρών για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού που μαστίζει τις ΗΠΑ, εν αντιθέσει με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, Ντόναλντ Τραμπ. «Μου φαίνεται ότι αυτή είναι […]
Διαβάστε το στο politik.gr