«Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο! Και λέω και το όνομά της γιατί πραγματικά…»

09:48 - 01/07/2020

Για τη Φαίη Σκορδά απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενος στο περιστατικό που η παρουσιάστρια […] The post «Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο! Και λέω και το όνομά της γιατί πραγματικά…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο.Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. ..

O Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα "Μεσάνυχτα" της Τρίτης. Μεταξύ άλλων το μοντέλο αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει για εκείνον η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της και το οποίο τον είχε ενοχλήσει. "Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους. Το...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο